Nyomtatás

Miénk a vár! 2017. június 3-5.

2017-05-23 548

varjatkok szondiA Vajdahunyadvárban, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban a pünkösdi hétvégén az eddigi évekhez hasonlóan ismét várják a hagyományok, a történelem, a kalandok, a játékok iránt érdeklődő, értékes szórakozást kedvelő közönséget. A látogatók megismerkedhetnek várainkkal, kulturális és történelmi hagyományainkkal.

A családi szórakozást viselet- és fegyverbemutatók, felvonulások, íjászversenyek, színpadi programok – lovagi játék, zene, tánc, bábszínház – teszik teljessé. A vár előtti magyar és török tábor harcosai megküzdenek egymással.  A Mezőgazdasági Múzeum egyedi kiállítási ajánlatai, várak, múzeumok játékos ismeretterjesztő bemutatkozása, a Hadtörténeti Múzeum történeti kiállítása, várrekonstrukciók bemutatása, múzeumpedagógiai foglalkozások, országos babakiállítás, valamint játszóház és planetárium biztosítják a kellemes hangulatot.

Az eseményen programokkal, turisztikai ajánlatokkal is bemutatkoznak további váraink és a váraknak otthont adó települések.

Időpont: 2017. június 3-5..
Helyszín: Vajdahunyadvár
Információ: www.mienkavar.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek