Nyomtatás

Városligeti Gyermeknap, 2017. május 27-28.

2017-05-23 2184

gyerekek1A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat 1990 óta szervezi Budapest önkormányzatával közösen a Városligeti Gyermeknapot. A szervezők számára a kezdetektől fontos volt, hogy ezzel a rendezvénnyel több százezer hátrányos helyzetű gyermek és családja számára nyújtsanak színvonalas, kulturált, ingyenes programot, akiknek erre másképp nem lenne lehetőségük.

Évről-évre kb. 300–350 000 érdeklődő (BRFK becslése) vesz részt az eseményeken, melyek a Városliget teljes egészét lefedik. Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesületét 1990 májusában alapították a hannoveri szervezet mintájára és támogatásával. Célja a fizikailag és értelmileg sérült, az árva és más rászoruló gyermekek felkarolása, életkörülményeinek javítása, jövőjük megalapozása.

A megjelenő cégek egy-egy aktivitással, játékkal várják az kilátogató gyermekeket és ők egy hétvége alatt ajándékok sokaságát gyűjthetik össze. Mindemellett nagyszínpadi koncertekkel, neves előadókkal várják az Városligetbe látogató kicsiket és nagyokat egyaránt.

Időpont:  2017. május 27-28.
Helyszín: Budapest, Városliget
Információ:  http://www.babaret.hu/

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek