Nyomtatás

Autotechnika és Automotive Hungary Kiállítás, 2017. október 18-20.

2017-02-03 1074

automotiveA következő AUTOMOTIVE HUNGARY 2017. október 18-20. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban! Várják a kiállítókat a magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fórumra, ahol az autógyártás teljes spektruma jelen lesz, a formatervezéstől a gyártásig.

Az előző AUTOMOTIVE HUNGARY és 25. AUTÓTECHNIKA kiállítás együtt komplex képet mutatott a járműipar jelenlegi trendjeiről, a fejlődési irányokról, az innovációs lehetőségekről és a szakember utánpótlás helyzetéről.

250 KIÁLLÍTÓ 10 ORSZÁGBÓL

A 4 magyarországi gyártótelephellyel rendelkező vállalat mellett számos, a saját területén meghatározó cég, TIER1-es, TIER2-es és TIER 3-as beszállítók széles rangsora volt jelen. A kiállítók újdonságaik, termékeik, szolgáltatásaik bemutatása mellett többek között HR ajánlatokkal is várták a szakembereket.
Városok és régiók is csatlakoztak a bemutatóhoz. Megjelent a rendezvényen a Nyugat-Pannon Régió, Miskolc, Győr, és idén először Tatabánya.

Kollektív bemutatók keretén belül közös kiállítói standokat szervezett a Czech Trade, az Advantage Austria, a Német-Magyar Ipar Kamara, a PMKIK, a MAJOSZ és a Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara.

A kövezkező esemény adatai:

Időpont: 2017. október 18-20
Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Információ: hungexpo.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek