Nyomtatás

Karácsonyi hoki buli - Winter Classic, 2016. december 28-30.

2016-12-20 698

hokiHárom év után ismét visszatér Budapestre a Winter Classic. A Városligeti Műjégpályán rendezett eseménnyel már a következő, jubileumi évére hangol a Magyar Jégkorong Szövetség, hiszen 90. születésnapját ünnepli majd. A jégkorong szabadtéri ünnepén karácsony és szilveszter között két EBEL és két MOL Liga mérkőzést láthatnak a nézők az illusztris környezetben.

December 28-án a Salzburg ellen a Fehérvárnak szoríthatnak a kilátogatók az EBEL-ben, majd 29-én délután az UTE és a Csíkszereda csap össze, este pedig MOL Liga tavalyi két döntőse a MAC és a DVTK játszik. A program 30-án a Fehérvár-Klagenfurt EBEL mérkőzéssel zárul.

A négy mérkőzés mellett olyan programok is lesznek, amelyekre nem kell majd jegyet váltani – ilyen lesz például a Magyarország-Szlovákia női válogatott összecsapás is. Show-hangulatra és elő-szilveszteri szórakozásra számíthatnak az érdeklődők.

Időpont: 2016. december 28-30.
Helyszín: Városligeti Műjégpálya
Információhttps://www.facebook.com/events

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek