Nyomtatás

Glamping 3.0

2016-05-25 705

kempingA glampingmozgalom hazai úttörője, a Nomád Hotel & Glamping május 29-én immár harmadszor mutatja be, hogy a megszokottól másként is kempingezhetünk. A kortárs kempingezésre a legjobb hazai példát a Nomád Hotel & Glamping hozza. Az Eger melletti szálloda évről-évre bővíti bérelhető sátrainak, házainak számát.

Idén például egy konténer metamorfózisát mutatja be, amelyből mesés erdei lak született. A közönségtalálkozó – mely számos kiegészítő és gyermekprogrammal bővül – célja, hogy megkedveltesse ezt a pihenési formát a nagyérdeművel.

A glampingmozgalmat 2013-ban indította el Magyarországon a noszvaji Nomád Hotel & Glamping. A szó a glamorous és a camping szó összeolvadásából született és olyan kempingezést jelöl, ahol a díszletek szemet gyönyörködtetőek, a bútorok kényelmesek, a kiegészítők hangulatosak és stílusosak. A természet közeli pihenés már köszönőviszonyban sincs a régi, fapados kempingezéssel, a kényelmi faktor beiktatásával újra keresetté vált szerte a világon.

Időpont: 2016. május 29., vasárnap, 12.00–18.00
Helyszín: Noszvaj, Nomád Hotel & Glamping kertje

(Esemény Menedzser - Turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek