Nyomtatás

Új társigazgatók a Colliers-nél

2016-04-20 678

A Colliers International magyarországi irodája örömmel jelenti be, hogy Steinfeld Tamás társigazgatóként csatlakozott értékbecslési és tanácsadási üzletághoz, valamint április közepétől kezdve Leonhard Boom tölti be az ingatlan-tanácsadó cég iroda bérbeadási üzletágának társigazgatói - egyben bérbeadó képviseleti üzletágának vezetői - tisztségét.

st colliersSteinfeld Tamás több mint 8 éves szakmai múlttal rendelkezik a kereskedelmi ingatlanok piacán, melyből a legutóbbi éveket az Ernst & Young és KPMG cégeknél töltötte. A tanácsadói pozíciókban szerzett tapasztalatainak köszönhetően a cég értékbecslési és tanácsadási üzletága új szemléletmóddal és kibővített szolgáltatási körrel áll megbízói rendelkezésére.

lb colliersLeonhard Boom több mint 20 éves szakmai múltja a DTZ pozsonyi és budapesti irodájánál kezdődött. Az elmúlt 12 év során a szakember a Metropolitan budapesti irodájánál ügyvezetői szerepkörben dolgozott. Új pozíciójában fő feladata - a bérbeadó képviseleti üzletág vezetése mellett - a meglévő iroda bérbeadási megbízások kezelése és új megbízások elnyerése lesz.

„Nagyon örülünk, hogy Tamás és Leonhard csatlakozott a csapatunkhoz, és biztos vagyok benne, hogy érkezésüknek köszönhetően szolgáltatási körünk és piaci pozíciónk tovább növekszik.” – mondta Tim Hulzebos, a Colliers International budapesti irodájának ügyvezető igazgatója.

(Forrás: Colliers)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek