Nyomtatás

II. Székely Fesztivál, 2016 május 5-8.

2016-04-08 1706

szekelyMindenkit meghívunk, mindenki hívjon meg mindenkit! Az elmúlt év sikeres rendezvénye után, 2016. május 5-8 között ismét Székely Fesztivál lesz a Millenárison. Az első napon Székelyföld Gyógyturizmusa címmel a szakma részére szerveznek konferenciát. Pénteken, szombaton és vasárnap a kultúra, a gasztronómia és a kézművesek mutatják meg értékeiket.

Tervezik a Nagy Találkozót, ami azt jelenti, hogy mindenki találkozhat azokkal az ismerőseivel, akikkel évtizedek óta nem hozta össze a sors. A gasztrokulturális majális célja bemutatni az anyaországban élők számára a mai Székelyföldet, minden értékével együtt. Emellett természetesen igazi székely vendégszeretettel várják a nagyvilágban szétszóródott valamennyi honfitársunkat is. A három nap során a látogatók megcsodálhatják a székely kultúrát és gasztronómiát, énekelhetnek és táncolhatnak, megkóstolhatják kézműves ételeket és italokat, de ami talán a legfontosabb, megismerhetik a székely embert virtusával, észjárásával együtt.

Időpont: 2016. május 5-8.
Helyszín:  Millenáris Park
Információ: szekelyfesztival.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek