Nyomtatás

Új kilátó nyílik Budapest közelében

2016-04-08 713

kilatoA főváros közvetlen közelében lévő Hármashatár-hegy turisztikai fejlesztési programja keretében elkészült, és péntektől már látogatható a Pilisi Parkerdő Zrt. teljes budapesti panorámát kínáló kilátópontja. A Pilisi Parkerdő Zrt. a 2015 júniusában átadott, piliscsabai Dévényi Antal-kilátó után újabb beruházással szolgálja a természetjárók kényelmét.

Az új kilátó tovább bővíti a Hármashatár-hegyen rendelkezésre álló turisztikai kínálatot. További fejlesztések is kilátásban vannak. A már meglévő Hármashatár-hegyi Erdei Iskola, a ZöldBázis Turistaközpont és a HangÁr Bistro mellé megálmodott, nyolcszögletű kilátópont 4 méter magas kilátószintje gyönyörű körpanorámát biztosít Budapestre és a Dunára. A fenyőgerendákból készült, különleges faszerkezetű építmény érkezési szintje egyben pihenőhelyként is funkcionál majd, ahol az Országos Kéktúra nyomvonalán a hegyre felkapaszkodók kifújhatják magukat.

(Forrás: Vajda Bertalan/Pilisi Parkerdő Zrt.)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek