Nyomtatás

Bringás reggelik Óbudán, 2016. május 25.

2016-04-06 976

coffeeMárcius 25-én reggel 7 és 9 óra között ingyen reggelivel várják a This is Melbourne Too kávézóba a kerékpáron érkezőket.  A budapesti biciklis közösséget megmozgató-összefogó programsorozat február 26-án vette kezdetét, Óbudán. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának felkérésére három, harmadik kerületi vendéglátóhelyen.

A This Is Melbourne Too kávézó, a Rozmaring Kertvendéglő, valamint az Esernyős Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont is csatlakoztak ahhoz a kezdeményezéshez, amely a bringás életmód előnyeire szeretné felhívni a figyelmet.

A BIKE & BREAKFAST névre hallgató akció keretében az első tavaszi hónap utolsó péntekjén a This is Melbourne Too (III., Záhony utca 7.), áprilisban az Esernyős, májusban pedig a Rozmaring Kertvendéglő várja majd a kerekezőket.

Óbuda-Békásmegyer Önkormányzatának és a részt vevő vendéglátóhelyeknek nem titkolt célja, hogy közösen hívják fel a figyelmet a kerékpáros közlekedés környezet- és egészségtudatos voltára, így népszerűsítve ezt a rendkívül hatékony közlekedési formát.

(Esemény Menedzser - Turizmus.com)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek