Nyomtatás

5. Dísznövény és kertépítészeti szakkiállítás és vásár - 2016. április 6-10.

2016-02-24 1638

construmakertA hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállításcsokor, a CONSTRUMA szerves részét képezi a CONSTRUMA KERT kiállítás. A kerttervezés, kertépítés, kertkultúra tavaszi nagy seregszemléje a látogatók számára is egyre vonzóbb, 2015-ben a kiállítási csokor közel 50.000 látogatójának 13%-a elsődlegesen e témakör miatt látogatott ki a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontba. A CONSTRUMA KERT a leglátogatottabb tavaszi dísznövény és kertépítészeti kiállítás hazánkban.

A CONSTRUMA KERT stratégiai partnere, társszervezője a Magyar Díszkertészek Szövetsége

Az együttműködésnek köszönhetően a kiállítás a teljes díszkertész szakma összefogásával szerveződik. Kollektív standon jelennek meg a Szövetség tagjai, látványos dísznövény bemutatóval illusztrálva a dísznövény trendeket.

Magyar Kertépítő Verseny és Show

A Magyar Kertépítők Országos Szövetsége (MAKEOSZ) már a kiállítás indulása óta, minden évben itt mutatja be a Magyar Kertépítő Verseny és Show versenymunkáit, közel 1500 nm-en. A régióban egyedülálló szakmai esemény jelentősen hozzájárul a legújabb kertépítési trendek megismertetéséhez. Egyaránt népszerű a szakemberek és a nagyközönség körében is.

Rangos szakmai program

Számos szakmai konferencia, előadás is kapcsolódik a kiállításhoz, ezek közül a legkiemelkedőbb a GREEN CITY konferencia, mely nemzetközi előadókat is felvonultat, így nem csak a hazai, hanem a nemzetközi trendeket is bemutatják.

A kiállítás helyszínén felállított színpadon folyamatos program zajlik: szakmai programok illetve hétvégén a nagyközönség számára tájékoztató előadások és nyereménysorsolás.

Ingyenes tanácsadás

A látogatók a kiállítás megtekintése mellett plusz szolgáltatásként ingyenes kerttervezési és dísznövényápolási szolgáltatást is igénybe vehetnek a HUNGEXPO összefogásában.

Időpont: 2016. április 6-10
Helyszín: Hungexpo Vásárközpont
Információ: construma.hu/hu/kert

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek