Nyomtatás

CONSTRUMA 2016. április 6-10.

2016-02-24 1709

construmaA CONSTRUMA a hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállítási csokor, mely egyúttal a közép-kelet-európai régió vezető szakkiállítása is ebben a témában. A CONSTRUMA csokor kihagyhatatlan fórummá vált az elmúlt évek során. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már az otthonteremtés teljes spektrumát lefedi: a lakásvásárlástól az építkezésen át a lakberendezésig.

A kiállítási csokor zászlóshajója, a hazai legnagyobb építőipari szakkiállítás. Piacvezető szerepét immár 35. alkalommal bizonyíthatja 2016-ban. A közép-kelet-európai régióban már vezető szakkiállításként tartják számon.

Energiahatékonyság - design – innováció
A legújabb megoldások, termékek bemutatásának legideálisabb helyszíne a CONSTRUMA. Az innovatív építőanyagok, építési termékek, megoldások iránt mind a szakmai közönség, mind a nagyközönség oldaláról erőteljes az igény.
A látogatók nyitottak az új megoldásokra, keresik az energiahatékonyságot segítő termékeket és egyre inkább előtérbe kerül a választásnál az igényes design szempontja is.
A kísérő programok is ezen témák köré szerveződnek. 2016-ban Innovációk az építészetben címmel nemzetközi kitekintésű konferenciát is szervezünk.

Építőanyagtól a tetőig
A kiállítás leghangsúlyosabb tematikái a nyílászárók, kapu árnyékolástechnika, üvegipar (FRONTÁL), a tetőfedés, homlokzatépítés, bádogosipar (DACH-TECH), a víz-, hő- és hangszigetelés (INTER-ISOLA), az építőanyagok. Növekvő érdeklődés mutatkozik az építőgépek területén is.
A világítástechnika, az épületvillamosság témaköre (ELECTROLIGHT) is növekvő kiállítói részvétellel erősödik évről évre. A legújabb trendeket, a téma legaktuálisabb kérdéseit egy önálló konferencia keretében mutatják majd be a téma szakemberei.

A csokor 2016-ban az alábbi témacsoportokat foglalja magában:

  • CONSTRUMA (építőipar)
  • RENEO (megújuló energia, épületgépészet)
  • OTTHONDesign (lakberendezés, design)
  • CONSTRUMA KERT (kertépítés, kerttervezés)
  • LAKÁSVÁSÁR (használt és új lakóingatlanok)

Időpont: 2016. április 6-10
Helyszín: Hungexpo Vásárközpont
Információ: construma.hu

 

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek