Nyomtatás

Az Év Boltja 2016

2016-02-22 1014

boltAz Élelmiszer szaklap második alkalommal hirdeti meg Az Év Boltja versenyét. A verseny célja, hogy megtaláljuk Magyarország meghatározott szempontok szerint legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit A versenyre 9 főkategóriában nevezhetnek üzletek, illetve az üzleteket működtető láncok.

A verseny célja, hogy vásárlóbarátság, árukínálat, fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala, az üzlet belső kialakítása, különleges megoldásainak és szolgáltatásainak figyelembevételével felhívja a figyelmet a legkiemelkedőbb kereskedelmi egységekre.

A beadott pályaműveket részben a kereskedelemben, illetve az FMCG-gyártói szektorban ismert és elismert szakemberekből és kreatív, illetve kommunikációs szakemberekből álló zsűri, részben pedig az Élemiszer Online-on zajló közönségszavazás keretében a tágabb értelemben vett FMCG-szakma képviselői és a vásárlók értékelik és díjazzák.

A versenyre pályázhat minden Magyarországon a nevezési időszak alatt működő kisebb-nagyobb, elsődlegesen élelmiszert, illetve egyéb FMCG-terméket forgalmazó kiskereskedelmi egység üzemeltetője.

További információ >>

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek