Nyomtatás

Kalandjárók, 2016. április 8-10.

2016-02-03 1154

A KALANDJÁRÓK 2016., 4. Karaván, hajó és motortalálkozó ismét a már méltán népszerű Oldtimer Show társrendezvényekén 2016. április 8-10. között kerül megrendezésre a Vasúttörténeti Parkban. A találkozó mindenkinek szól, aki szereti a kalandot, az utazást, a sportot és a szórakoztató kikapcsolódást földön-vízen-levegőben.

Folyamatosan bővül azoknak a száma, akik egy komfortos lakóautó vagy hajó kényelmét, avagy a motorok és kerékpárok adta szabadságot élvezve, a kikapcsolódás kalandos és kötetlen formáját választják.

Az esemény célja, hogy sok látogató keresse fel a kiállítókat, pörögjön a kiállítás és újabb vevőkkel ismertessék és szerettessék meg a kalandozás élményét. Ennek megvalósítására várják a Kalandjárók Kiállítás szervezői a jelentkezéseket!

Amit kínál:
- Rendkívül kedvező árak (2014. évi árakon)
- Ingyenes, kényelmes parkolási lehetőség
- Szabadidős jármű ajánlatok egy helyen
- Kötetlen, családias hangulat
- Jó megközelíthetőség (autó, tömegközlekedés, Fesztiválbusz)

További információ:
Solflex Kereskedelmi és Tanácsadó Kft.
Csejtey Lydia Tel: 06 20 585 2741 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ertl Hedvig Tel: 06 20 927 0656 E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.kalandjarok.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek