Nyomtatás

Go with the flow – drinktec

2016-02-03 922

2017. szeptember 11-15. között rendezik meg Münchenben a drinktec kiállítást, amely az ital- és folyékony élelmiszergyártás-technológia világvására. A szakma döntéshozóinak nemzetközi találkozóhelye, amely kitűnő kapcsolatteremtési lehetőséget kínál. 2013-ban 76 országból 1.433 kiállító és 183 országból 66.886 látogató jött el.

A drinktec egy ötletbörze, platform határok nélkül. Magas szakmai színvonalat képvisel, továbbá értékes keretprogrammal várja az érdeklődőket.

A kiállítói tematika rendkívül széles körű, mely a következő termékcsoportokat foglalja magában: átfogó folyamattechnika gyártáshoz; töltő- és csomagolástechnika; folyamatautomatizálás, -vezérlés, irányítástechnika és IT-megoldások; PETpoint (PET-technológia az italoknál és folyékony élelmiszereknél); tartályok, csomagolóanyagok, berendezések, lezárások; nyers-, kezelő- és adalékanyagok; energiagazdálkodás, víz és szennyvíz; gasztronómiai igények, felszerelések, mobil berendezések, marketing.

Újdonság! A SIMEI (nemzetközi bortechnológiai kiállítás) 20.000 nm-en, 2 csarnokban a 2017-es drinktec kiállítás részeként lesz látható.

További információ kiállítók és látogatók részére: www.drinktec.com

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek