Nyomtatás

3. PöttyösLabda családi délelőtt, 2015. november 22.

2015-11-18 820

jatekokRutkai Bori koncerttel, ingyenes családi fotózással, játszósarokkal, arcfestéssel, kreatív foglalkozásokkal, vonatos terepasztallal várjuk a gyerekeket november 22-én az Akvárium Klubba. Amíg a kicsik szórakoznak, a szülőket szakmai tanácsadás várja: gyógytornászoktól mozgásfejődéssel, mozgásterápiával és a speciális TSMT tornával kapcsolatban lehet tanácsot kérni.

A gyermek hallásközpont orvosától azt is megtudhatjátok, hogy a beszédfejlődésben milyen szerepe van a jó hallásnak. Bemutatkozik a kicsiket játékos formában oktató angol nyelviskola, egy gyermek képzőművészeti akadémia és az igazán családbarát szálláshelyekről is itt tájékozódhattok. Vásári forgatagunkban is minden a gyerekekről szól: design baba- és gyerekruhákat, kiegészítőket, fejlesztő- és egyéb gyerekjátékokat, mesekönyveket, bio- és kézműves termékeket, babaápolási szereket találhattok, ha eljöttök. Végre egy nap, amikor anyának nem kell főzni: a helyszínen családi menüvel várunk benneteket. Gyertek!

A rendezvény időpontja: 2015. november 22., vasárnap, 10.00 – 14.00 óra

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek