Nyomtatás

electronica, München - 2016. november 8-11.

2015-11-10 1075

elektronika munchen2016. november 8-11. között kerül megrendezésre Münchenben az electronica vásár, amely az elektronikai komponensek, rendszerek és alkalmazások világvására. A szakma döntéshozóinak nemzetközi találkozóhelye, amely kitűnő kapcsolatteremtési lehetőséget kínál. Az electronica nemzetközileg elismert fórumai egyedülállóak, különleges keretprogram is várja az érdeklődőket.

A legutóbbi, 2014-es vásáron 87 országból 73.189 látogató tekintette meg az 52 országból érkezett  2725 kiállító termékeit, szolgáltatásait.

A tematika rendkívül széles körű, mely többek között az alábbi témaköröket foglalja magában:  automotive, kijelzők, elektromechanika/rendszerperiféria, elektronikai tervezés (ED/EDA), beágyazott rendszerek, EMS, félvezetők, PCB-k és egyéb áramköri hordozók, tesztelés és mérés, mikro- és nanorendszerek, passzív alkatrészek, szenzorok, szolgáltatások, tápegységek, rendszerelemek, részegységek és alrendszerek, wireless.

További információ kiállítók és látogatók számára: www.electronica.de

(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek