Nyomtatás

Christmasworld, 2016. január 29 - február 2.

2015-10-21 804

christmassworldAz elmúlt évek során bebizonyosodott, hogy mind a kiállítók, mind a szakmai látogatók számára rendkívül előnyös és gazdaságos megoldást kínál a Christmasworld, Paperworld és Creativeworld szakvásárok egy időben, egy helyen való megrendezése Frankfurtban. Mindezt bizonyítják a 2015. évi számszerű, összesített eredmények is: 2 855 kiállító, 84 000 látogató.

A rendezvények a világ számos országát képviselő kiállítók egyedülálló árukínálatával (dekorációk, ünnepi díszek; papíráruk, iroda- és írószerek; hobby-, barkács-, és művészkellékek) sokoldalú, jól hasznosítható szinergiát képeznek.

Christmasworld 2015
924 kiállító 42 országból, 33 362 látogató

Egyedülálló kínálatának köszönhetően, a szakvásárt a világ legnagyobb trend- és bevásárló platformjaként tartják számon. A kiállított termékek között megtalálható volt minden – a tökéletesen kidolgozott kincsektől kezdve, egészen a kreatív világítási koncepciókig, az exkluzív klasszikusoktól az innovatív újdonságokig.

Szokatlan ötletek, a legújabb trendek, dekoratív inspirációk, sikerorientált szakmai rendezvények várták az érdeklődőket az ünnepi dekorációk legnagyobb és legfontosabb nemzetközi piacán. A termék portfolió átfogta az egész szakterületet, kezdve a művirágoktól, a különféle alkalmi és szezonális díszeken át, egészen a gyertyákig, pirotechnikai termékekig, ünnepi világításig.

Trend bemutató
A Christmasworld egyúttal iránytűként is funkcionál a szakma számára. Itt kerültek bemutatásra az ajánlott színek, formák és anyagok a 2015/2016. évekre vonatkozóan.

A következő rendezvény időpontja: 2016. január 29 – február 2.

További információ: http://christmasworld.messefrankfurt.com


(Esemény Menedzser)

 

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek