Nyomtatás

Akciók startra készen!

2015-10-20 544

akcio corvinMár valószínűleg mindenki tudja, hogy október 22-én négy új márkaüzlet debütált a Corvin Plazában, most viszont az is kiderült, milyen kedvezményekkel várják a vásárlókat!

A legmuzikálisabb márkának nevezhető House férfi és női kollekciókkal, fiatalos és sportos ruhákkal és kiegészítőkkel várja a látogatókat, valamint 30% kedvezménnyel a nyitás napján minden termékre!

A kimondottan lányoknak és fiatal nőknek tervezett Sinsay első magyarországi üzletében az egyedi szabásvonalak, a lezser darabok és a nőies ruhák egyaránt megtalálhatók lesznek. Október 22-én 20% kedvezményt kapsz minden termék árából a gardróbfrissítéshez!

Az elegáns és magabiztos nők márkájaként fog bevonulni a köztudatba a Mohito, amely 20% kedvezménnyel várja az első magyarországi üzletébe látogatókat október 22-24. között.

A független, önkifejezést kereső fiúk és lányok számára új márka tűnik fel a horizonton: a Cropp márkaüzlet is megnyitja kapuit október 22-én a CorvinPlazában. Az egyedi, ötletes kollekciókhoz most még kedvezőbben juthatsz hozzá: 50% árengedményt kapsz az alacsonyabb árú termékre, két termék vásárlása esetén, október 22-24. között!

Vásárlásra felkészülni, október 22-én nyílnak a Corvin Plaza új üzletei!

(X)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek