Nyomtatás

Divatbutikok rajtra készen

2015-10-19 659

corvin koncepcioStartvonalon a Sinsay, a House és a Cropp brandüzletek, a kapuk október 22-én nyílnak meg, a vásárlókban már fokozódik a shoppingláz! A legújabb exkluzív sajtóbejáráson bepillantottunk a letakart üzletkirakatok mögé! A Corvin Plaza rövidesen négy új márkabolttal és novemberben egy megújuló üzlettel színesíti a kínálatát.


A vásárlók elől elzárt területek kulisszái mögött már lázas készülődés folyik! Bár egyelőre még nem sok minden látszik a kirakat mögött zajló munkákról, de a kiszivárgott információk alapján a brandüzletek rövidesen a bepakolására készülnek.

A legújabb őszi divattippekért most elég lesz a Corvin Plaza újonnan megnyíló divatbutikjaiba besétálni, és minden alkalomhoz megfelelő kollekcióval gazdagíthatod a repertoárod! Lássuk, milyen szelek fújnak most a divatban!
A laza, szabadidős, csavargós öltözetekhez a Cropp jó ötleteket ad, a boyfriend típusú nadrágok még mindig divatosak lesznek, egy kalappal vagy bojtos sapkával kényelmes és bohém viseletet teremtve.


A hétköznapi lazább viseletekhez egy Disney-mintás ujjatlan top vagy egy haspóló ajánlott, persze csak melegebb időben…

A House kínálatában a női kollekció kicsit romantikus, kicsit álmodozó, és leginkább a különböző stílusok és anyagok bátor mixelésével alkot újat. A virágos, romantikus miniszoknya feldobható kötött kardigánnal, vagy éppen rövid bőrdzsekivel – de akár együtt a kettővel is!

Vagány öltözék lesz a térdnél szaggatott csőnadrág, az etnomintás felsővel és rojtos táskával modern hippivé avanzsálhatsz!

A Sinsay legújabb fast fashion kollekciója, a city trekker igazi éjszakai baglyoknak készült! Az esti barangoláshoz egy mackófüles kapucni, vagy egy nagy kockás sál máris jókedvre hangol!

A rövid egyberuhákban is bő a választék a Sinsay kollekcióiban, az etnomintástól a vadító vörösig minden típusból találhatsz magadnak alkalomhoz illőt. A kis virágos, romantikus ruhát dobd fel egy színben hozzá passzoló rövid bőr vagy műbőr dzsekivel, és máris partiképes vagy!

Az október 22-ei üzletnyitásokon kedvezmények is várhatók, plusz infó, hogy a Mohito is megnyitja a kapuit, és a Reserved is hamarosan újra várja a vásárlókat, kétszintesre bővült üzletében.


A bővebb trendajánlókért és információkért figyeld a Corvin folyamatosan frissülő weboldalát!

(X)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek