Nyomtatás

DACH+HOLZ International, 2016. február 2-5.

2015-03-11 1068

dach holtz2016. február 2-5. között rendezik meg Stuttgartban a DACH+HOLZ International kiállítást, amely nemzetközi faszerkezet-kivitelezési, tetőfedési és építéstechnikai szakvásár. A piac óriási ütemben fejlődik, ezért egyre erősödő versenyben kell helyt állni.

A DACH+HOLZ International 2016 Stuttgartban a nemzetközi tetőfedési és faszerkezet-kivitelezési szakma csúcstalálkozóját ígéri. 2014-ben 564 kiállító mutatta be termékeit és szolgáltatásait, amelyeket 47.573 látogató tekintett meg.

A tematika rendkívül széles körű, amely többek között a következőket tartalmazza: fém, vízelevezetés, tetőfedő lemezek, sátor- és lapostetők, szolár, homlokzati fórum, rögzítések, szigetelés, gipszkarton, daruk, biztonságtechnika, fa, műhelyfelszerelés, fa előregyártása, famegmunkáló gépek, rögzítések, létrák, állványzat, IT, daruk, készülékek, berendezések, állványzat, speciális járművek.

Minden egy tető alatt a tetőfedők, bádogosok, ácsok, állványzatépítők, építészek, tervezők, az építőipar döntéshozói, szakkereskedők részére.

Bővebb információ kiállítók és látogatók részére: www.dach-holz.de

 

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek