2024. április 29., hétfő - Péter

Események

Ready for boarding: a BrandFestival Berlin felé veszi az irányt

1991

A német Superbrands-szel szervezi első európai konferenciáját a Republic Group, április 11-én indul a jegyértékesítés a 2024-es rendezvényre. Közép-Európa egyik legnagyobb stratégiai és márkakommunikációs találkozója 2024 őszén Budapestről Berlinbe költözik. A BrandFestival több mint két évtizedes története igazi magyar sikersztori; a 2500 előadás és 13.500 regisztrált vendég mellett 4 kategóriában jutott a világ legjobb konferenciái közé.

A REPUBLIC GROUP 2001 ÓTA RENDEZI MEG A BRANDFESTIVALT

A 27 éves, számos nemzetközi projektet is felvonultató ügynökség elkötelezett abban, hogy Európa-szerte képviselje a hazai tudást. Ezért is döntöttek úgy, hogy idén először külföldön, szélesebb körben is megrendezik az eseményt. A folyamatos szakmai edukáció mellett, céljuk a magyar márkák nemzetközi szerepének megerősítése.

„Úgy gondoltuk, 23 év után a BrandFestival megérett arra, hogy a világ egyik legizgalmasabb városába, Berlinbe költözzön. Mind ez idáig a nemzetközi tudást hoztuk el Magyarországra, mostantól pedig kiemelt célunk az is, hogy a hazai specialisták és márkák is felkerüljenek a szakma világtérképére. Büszkék vagyunk rá, hogy ezt a lehetőséget nem csak mi ismertük fel, hiszen számos partnerünk támogat minket a konferencia nemzetközivé válásban. A nagyszabású projektet a német Superbrands-szel, Magyarország Berlini Nagykövetségével, az Intern digitális ügynökséggel és a Republic Grouppal közösen valósítjuk meg.” – fogalmazott Barna Tamás, a BrandFestival elnöke.

„A Superbrands a világ legnagyobb márkaértékelési programja, de nekünk is óriási kihívás, hogy először szervezünk szakmai konferenciát a BrandFestival-lal, mégpedig rögtön Európa egyik gazdasági fővárosában, Berlinben.” - nyilatkozta Wiszkidenszky András, a Superbrands International regionális igazgatója.

A 2024-es konferenciának Berlin egyik legfelkapottabb rendezvényhelyszíne, az Alte Münze ad otthont és olyan meghatározó témák kerülnek terítékre, mint:

  • az európai gazdaság és márkák jövője,
  • az innovatív stratégiák megalkotása márka- és vállalkozásfejlesztés szintjén,
  • valamint az MI lehetőségeinek kiaknázása a digitális forradalom során.

A tematikát idén is a legaktuálisabb nemzetközi trendek mentén alakították ki a szervezők, emellett pedig a világszínvonalat képviselő magyar brandeknek is teret biztosítanak a programban. Az előadások és panelbeszélgetések mellett a vezető német márkákat Superbrands Germany díjjal tüntetik ki, a szakmázás után pedig a Republic Group szervezésében egy fergeteges afterparty várja a vendégeket.

A jegyértékesítés április 11-én indul, a lineup is hamarosan elérhető lesz a honlapon. A programért felelős szakmai csapat nyitott az innovatív ötletekre, a rendezvénnyel kapcsolatos új gondolatokat szívesen fogadják a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.


BRANDFESTIVAL

20+ év, 1120+ brand, 2500+ előadó, 13500+ regisztráció. Az elmúlt években olyan speakerek szakmai tudásából, tapasztalatából inspirálódhatott a konferencia közönsége, mint a zaklatás ellen küzdő társadalmi aktivista Monica Lewinsky, a 22-szeres Everest-csúcstartó serpa Ngima Nuru, valamint a nemzetközileg elismert pszichológus, a flow-élmény pszichológiájának atyja Csíkszentmihályi Mihály. A 2022-es rendezvény 4 kategóriában is a világ legjobbjai közé került a londoni Conference & Events Awards díjátadón.

SUPERBRANDS

A londoni központú Superbrands a világ legnagyobb márkaértékelési és -díjazási programja, mely 90 országban rangsorolja és tünteti ki az adott országban tevékenykedő legjelentősebb márkákat. A fogyasztói és business kategóriában a Brand Council által kiosztott Superbrands-címekhez nagyszabású marketing támogatás is jár a cégeknek, e mellett személyiségeket és karitatív szervezeteket is díjaznak a szervezők. A német Superbrands program díjátadó gálája idén szeptember 12-én Berlinben lesz és ezen a napon kerül sor az első németországi BrandFestival-ra is.

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek


 

 


 

TERMESZ Szerszámház

Április hónap MILWAUKEE gépe!

Hírlevél


   E-mail cím:*  
Név: *  

Időrendben

« Április 2024 »
H K Sze Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Tartalom galéria

Az 5 legdivatosabb ruha, amire szükséged van tavasszal

Az 5 legdivatosabb ruha, amire szükséged van tavasszal

More details
Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

Szegeden rendezik a Hőlégballon Világbajnokságot

More details
Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

Hungária koncert - Most vagy soha, 2024. június 1.

More details
Hokitavasz, 2024. május 7.

Hokitavasz, 2024. május 7.

More details
Lord of the Dance, 2024. május 24.

Lord of the Dance, 2024. május 24.

More details
Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

Smart Sport Expo és Fitness Fesztivál, 2024. június 2.

More details
Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

Szoboszlai Live - interaktív talkshow, 2024. május 30.

More details
40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

40. Ritmikus Gimnasztika Európa-bajnokság, 2024. május 22-26.

More details
A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

A 7 oktávos világsztár Magyarországon, 2024. május 4.

More details