2018. október 20., szombat - Vendel

Cleanzone: A steril- és tisztaszobák nemzetközi vására, 2018. október 23-24.

cleanzoneA Messe Frankfurt néhány évvel ezelőtt egy vadonatúj kiállítást indított útjára. A steril- és tisztaszobák technológiai vásárát azért hívta életre, mert az egyre növekvő igény már új piacot teremtett a gyártóknak és a szolgáltatóknak. Idén már közel 80 kiállító mutatja be termékeit és szolgáltatásait október 23-24-én Frankfurtban a Cleanzone szakvásáron.

A steril- és tisztaszobák felhasználása

A Cleanzone 2018-ban mintegy 30 %-kal nagyobb területet foglal el, mint tavaly, ez pedig az ágazat fejlődésének tudható be, hiszen egyre szélesebb körben használják a sterilszobákat. A technológia fejlődésével napról napra több high-tech termék készül, például a csökkentett emissziós hajtásrendszer, a nagyfelbontású képfelismerő rendszerek, vagy akár az ultratiszta környezetben készülő komplex gyógyszerek. Interdiszciplináris eseményként a Cleanzone minden iparágat megszólít, amelyek sterilszobákat használnak.  

cleanzone1

Fejlődő iparág

Folyamatosan növekszik az igény a tökéletesen tiszta körülmények között történő gyártásra, többek között a gyógyszerészetben, az élelmiszeriparban, a mikrotechnológiában vagy a gépjárműgyártásban. A Cleanzone nemzetközi és szakmaközi vásáron október 23-24-én Frankfurtban mutatja be az iparág a kihívásokra adható innovatív megoldásait, miközben útbaigazítást ad a szakmai látogatóknak az irányelvek, szabványok és különböző fogalmak rengetegében.

A Cleanzone 2018 top témái

A szakvásár egyik fő témája a tisztaszobák biztonsága, fókuszban többek között a kiberbiztonsággal. A bio- és géntechnológiai eljárásoknak köszönhetően ma már egyre jobban elterjedt a célzott terápiák és a diagnosztika használata. Másik kiemelt téma lesz a modern, egyénre szabott gyógyítás, valamint az orvostechnikai termékek tisztaszobákkal szemben támasztott követelményei. De olyan további témák, mint a folyamatok szimulációja a tisztaszobákban és a gyárépületek szoftveres tervezése is napirendre kerülnek a Cleanzone 2018 során. Technológiai vásárként minden téma, esemény, kiállítói bemutató közös jellemzője az innováció: a digitalizáció és az energiahatékonyág.

cleanzone3

Kísérőprogramok

A kiállítók bemutatkozása mellett számos eseménnyel várja a Cleanzone a szakmai látogatókat, akik itt konkrét megoldási javaslatot kaphatnak problémáikra. A Cleanzone konferencia, a Cleanzone Plaza nevű akciószínpad, a szakértői fogadóórák, a Cleanroom Talks, a szekcióbeszélgetések, a kutatási tér, valamint a CleanroomAward díjkiosztó, mind a tudástranszfert, a szakértők és üzleti partnerek tapasztalatcseréjét szolgálják.

Magyarországi Képviselet:

BD-Expo Kft., Szabados Katalin
Tel.: 1/346-0273,
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.messefrankfurt.hu

  • 1
  • 2
  • 3

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!