2018. december 11., kedd - Árpád

Cleanzone: A steril- és tisztaszobák nemzetközi vására, 2018. október 23-24.

cleanzoneA Messe Frankfurt néhány évvel ezelőtt egy vadonatúj kiállítást indított útjára. A steril- és tisztaszobák technológiai vásárát azért hívta életre, mert az egyre növekvő igény már új piacot teremtett a gyártóknak és a szolgáltatóknak. Idén már közel 80 kiállító mutatja be termékeit és szolgáltatásait október 23-24-én Frankfurtban a Cleanzone szakvásáron.

A steril- és tisztaszobák felhasználása

A Cleanzone 2018-ban mintegy 30 %-kal nagyobb területet foglal el, mint tavaly, ez pedig az ágazat fejlődésének tudható be, hiszen egyre szélesebb körben használják a sterilszobákat. A technológia fejlődésével napról napra több high-tech termék készül, például a csökkentett emissziós hajtásrendszer, a nagyfelbontású képfelismerő rendszerek, vagy akár az ultratiszta környezetben készülő komplex gyógyszerek. Interdiszciplináris eseményként a Cleanzone minden iparágat megszólít, amelyek sterilszobákat használnak.  

cleanzone1

Fejlődő iparág

Folyamatosan növekszik az igény a tökéletesen tiszta körülmények között történő gyártásra, többek között a gyógyszerészetben, az élelmiszeriparban, a mikrotechnológiában vagy a gépjárműgyártásban. A Cleanzone nemzetközi és szakmaközi vásáron október 23-24-én Frankfurtban mutatja be az iparág a kihívásokra adható innovatív megoldásait, miközben útbaigazítást ad a szakmai látogatóknak az irányelvek, szabványok és különböző fogalmak rengetegében.

A Cleanzone 2018 top témái

A szakvásár egyik fő témája a tisztaszobák biztonsága, fókuszban többek között a kiberbiztonsággal. A bio- és géntechnológiai eljárásoknak köszönhetően ma már egyre jobban elterjedt a célzott terápiák és a diagnosztika használata. Másik kiemelt téma lesz a modern, egyénre szabott gyógyítás, valamint az orvostechnikai termékek tisztaszobákkal szemben támasztott követelményei. De olyan további témák, mint a folyamatok szimulációja a tisztaszobákban és a gyárépületek szoftveres tervezése is napirendre kerülnek a Cleanzone 2018 során. Technológiai vásárként minden téma, esemény, kiállítói bemutató közös jellemzője az innováció: a digitalizáció és az energiahatékonyág.

cleanzone3

Kísérőprogramok

A kiállítók bemutatkozása mellett számos eseménnyel várja a Cleanzone a szakmai látogatókat, akik itt konkrét megoldási javaslatot kaphatnak problémáikra. A Cleanzone konferencia, a Cleanzone Plaza nevű akciószínpad, a szakértői fogadóórák, a Cleanroom Talks, a szekcióbeszélgetések, a kutatási tér, valamint a CleanroomAward díjkiosztó, mind a tudástranszfert, a szakértők és üzleti partnerek tapasztalatcseréjét szolgálják.

Magyarországi Képviselet:

BD-Expo Kft., Szabados Katalin
Tel.: 1/346-0273,
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.messefrankfurt.hu

  • 1
  • 2
  • 3

 

WERA adventi szerszám kalendárium, amivel a Mikulás is dolgozik!

wera mikulas.2


- 1000V-os szigetelt csavarhúzó és bit készlet tartalommal

- a kalendárium tartalmazza a szövet tartót is, melybe rendszerezhetők a szerszámok

- szigetelt csavarhúzótartó nyél

- PH, PZ és lapos szigetelt csavarhúzó penge

- bit tartó csavarhúzó nyél, gyorsváltós

- imbuszkulcs készlet

- tépőzáras fali tartó

- és egy WERA sörnyitó is!!

- bruttó karácsonyi ára: 17.850.- Ft

- Megrendelhető: jmc@termesz.hu

 

 wera csengo

Tekintse meg WERA
Karácsonyi szerszámajánlónkat is! ►►

wera ajanlo


TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu

Tisztelt Partnereink!

 A Termesz Szerszámház ezúton is szeretné megköszönni Önnek, hogy a 2018. évben is partnerünk volt, és megtisztelte üzletünket vásárlásaival!

 Szeretnénk éppen ezért átnyújtani Önnek a meglepetés borítékunkat - akár a Karácsonyfa alá is -, mely tartalmaz egy egyszeri kedvezményes vásárlásra jogosító ajándékot Önnek, az alábbiak szerint.


2019. január 07-től, 2019. január 31-ig, minden

BETA termékre 15%-os kedvezményt

nyújtunk vásárlóinknak.


Az ajándékunk érvényes az üzletben elérhető termékekre, valamint a megrendelésekre is.

Töltse le, vagy printelje ki ezt az ajándék levelet, és kérjük, hozza magával a vásárlásakor.

 

Áldott, békés Karácsonyi Ünnepet, és sikerekben gazdag, Boldog Új évet kíván Önnek a TERMESZ SZERSZÁMHÁZ csapata!

 

Tekintse meg BETA katalógusainkat!

        

  

 


Az ajándékunk más márkára nem érvényes, kizárólag a BETA szerszámokra és munkavédelmi ruházatra. Készpénzre nem váltható és a megadott határidőn túl nem érvényesíthető.

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu