2018. november 16., péntek - Ödön

Idén ünnepli 25 éves jubileumát a frankfurti Automechanika

franfurkt1A vezető nemzetközi szakvásár számos új témával és minden idők legtöbb kiállítójával csábítja a szakembereket. Az autóalkatrészek világszerte legjelentősebb szakvására, a frankfurti Automechanika idén 25. alkalommal várja az érdeklődőket. Szeptember 11-15. között minden az autóalkatrészek, a szerviztechnika, a kényelmi-biztonsági és szórakoztatóelektronikai illetve az alternatív mobilitási szolgáltatók kínálata körül forog.

Közel 5000 kiállító, 170 ország több mint 130.000 látogatója – ezek a számok jellemzik a frankfurti Automechanika-t.

frankfurt2

Idén először mutatkoznak be Frankfurtban olyan témák, mint a veterán autók és a veterán kor küszöbén álló járművek kiszolgálása, valamint a REIFEN, a vezető abroncs-szakvásár is, ahol gumi- és felnimárkák, gumijavító szerszámszettek és a gumitárolás technológiái ismerhetők meg. Az új témák lehetőségeket kínálnak a gyártóknak, a szervizeknek és a kereskedőknek az új piacok feltárására és a célcsoportok bővítésére.

„A frankfurti Automechanika sikerének egyik legfontosabb tényezője a gyártók és szakmai szövetségek partneri eszmecseréje, és velük nagyon szorosan egyeztetünk” – mondta el Olaf Mußhoff, a frankfurti Automechanika igazgatója. „Ezzel tudunk a lehető legjobban reagálni az ágazati igényekre és fejleszthetjük a vásárunkat. Az új témákkal, mint például a Classic Cars bemutatóval vagy a REIFEN abroncsvásárral látogatóinknak lehetőséget kínálunk arra, hogy belevágjanak a saját profiljukba illeszkedő más üzletágakba is.”

A frankfurti Automechanika ágazati jelentőségét bizonyítják a kiállítói bejelentkezések is. A kiállító vállalatok szakmai színvonala is változatlanul kiemelkedő, ezért a látogatók a küszöbön álló alkalommal is széleskörű és változatos vállalati prezentációkra készülhetnek, ezzel pedig nemzetközi szinten is egyedülálló áttekintést kapnak a piacról. A kiállítók között találjuk a felszerelések, alkatrészek, tartozékok és a szolgáltatások területének neves beszállítóit és gyártóit, mint például az Al Dobowi Group-ot, a Bilstein Group-ot, a Bosch-t, a Continental-t, a Christ-et, a Hellá-t, az Istobal-t, a MAHÁ-t, a Schaeffler-t, a Snap-ont, a Thulé-t, a ZF-et és sok más kiállítót.

frankfurt3

A seregszemle további fénypontjai várják a látogatókat a vásárközpontban található Festhalle-ban, ahol a jövő közlekedési lehetőségei, az alternatív hajtások, valamint a holnap műhelyei állnak a fókuszban. A kiemelkedően innovatív termékeket és megoldásokat az Automechanika Innovation Award díjjal tüntetik ki és egy önálló kiállításon mutatják be. A frankfurti Automechanika 25. jubileuma alkalmából a szakvásár ezen kívül visszatekint az ágazat az utóbbi évtizedekben megjelent újdonságaira.

frankfurt4

A képzés és továbbképzés 2018-ban is az előtérben szerepel. Ezzel a kérdéskörrel neves partnerekkel karöltve foglalkozik a szakvásár az elsősorban műhelyekben dolgozóknak és a tulajdonosoknak szánt workshopok, oktatások és szakmai előadások keretében.

Magyarországi Képviselet:
BD-Expo Kft.
Máté Szilvia ügyvezető igazgató
Telefon: 1/346-0273,
Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Web: www.messefrankfurt.hu

  • 1
  • 2
  • 3

Black TOOL Friday!

 
Tudtad???
 

A fekete péntek, vagy Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos bevásárlási szezon kezdete. 1966 óta használják a Black Friday elnevezést, melynek használata 2009-re vált általánossá világszerte. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, ezért a Black Friday mindig november 23-29. közé esik, a
 

TERMESZ Szerszámház Budaörsnél pedig
November 23-án pénteken lesz!!!!


 Már reggel 8.00 órától, egészen 18.00 óráig várlak a Black Friday napon a Termesz Szerszámházban!
 
Keresd a Black Friday emblémát az üzletben lévő termékeken, mi pedig azonnal érvényesítjük az akár 50% kedvezményt!!!!!!!

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu

 

E kupon kinyomtatásával, kedvezménnyel vásárolhatsz 2018. november 23-án  a nyitvatartási idő alatt, az üzletben lévő termékekre! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, az akciós termékekre nem érvényes, és nem meghosszabbítható! Készpénzre nem váltható!

Kockázol, vagy kockáztatsz?!


Ugyan idén november 13-a nem péntekre esik, de azért a szerencsét, és a kedvezményt nem engedjük elszaladni.

A játék lényege, hogy választhatsz a fix 10%, vagy a három kockával dobható, maximum 18%-os kedvezmény közül.

Mindenkinek egy lehetősége van a dobásra, ami minimum 3%, vagy a maximum 18%, vagy a fix10%. A döntést a Te kezedbe adjuk, de utólagosan már nem lehet választani a fix 10%-os kedvezményt.

Genius szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!

 
Vagy kockázol, vagy kockáztatsz!

 
Gyere el üzletünkbe 2018. november 13-án kedden, és ragadd meg a szerencsédet a kockákkal.
 
Az üzletben található összes termékre érvényes a kedvezmény, kivéve a már akciós, és kedvezményes árú termékeket! A kedvezményt a számla végösszegéből vonjuk le. A kedvezmény készpénzre nem váltható, későbbi vásárlás során nem érvényesíthető, és kizárólag 2018. november 13-án 8.00 és 17.00 óra között vehető igénybe.


Addig is tekintsd meg a
GENIUS új GT-19 nagykatalógusát!
►►

 


 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu