2018. augusztus 14., kedd - Marcell

AUTOMATICA, 2018. június 19-22.

automatica2018. június 19-22.. között kerül megrendezésre Münchenben az AUTOMATICA 2018 nemzetközi szakvásár, amely automatizálási és mechatronikai kiállítás. A rendezvény a robotika, a szerelési rendszerek, az ipari képfeldolgozó rendszerek világméretű bemutatója.

Az AUTOMATICA 2016-ban 43.052 látogató tekintette meg 47 ország 833 kiállítója 66.000 nm-en  történő bemutatkozását.

A kiállítási tematika rendkívül széles körű, amely többek között a következő témaköröket foglalja magában: Integrated Assembly Solutions, robotika, ipari képfeldolgozás, pozicionáló rendszerek, hajtástechnika, szenzorika, vezérléstechnika, biztonságtechnika, ellátástechnika, szoftver, szolgáltatások, szolgáltatók, kutatás és technológia.

Az AUTOMATICA az innovációs platform a gyártási folyamatok automatizálásában. A vállalatok a teljes iparágból jövőbemutató megoldásokat találhatnak itt, hogy termékeiket még jobb minőségben és még hatékonyabban tudják legyártani. Ez az a hely, ahol a cégek megismerhetik a legújabb fejlesztéseket, illetve hatékonyan fektethetnek be a jövőbeni technológiákba.

Részletes információ kiállítók és látogatók részére

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!