2018. október 19., péntek - Nándor

AUTOMATICA, 2018. június 19-22.

automatica2018. június 19-22.. között kerül megrendezésre Münchenben az AUTOMATICA 2018 nemzetközi szakvásár, amely automatizálási és mechatronikai kiállítás. A rendezvény a robotika, a szerelési rendszerek, az ipari képfeldolgozó rendszerek világméretű bemutatója.

Az AUTOMATICA 2016-ban 43.052 látogató tekintette meg 47 ország 833 kiállítója 66.000 nm-en  történő bemutatkozását.

A kiállítási tematika rendkívül széles körű, amely többek között a következő témaköröket foglalja magában: Integrated Assembly Solutions, robotika, ipari képfeldolgozás, pozicionáló rendszerek, hajtástechnika, szenzorika, vezérléstechnika, biztonságtechnika, ellátástechnika, szoftver, szolgáltatások, szolgáltatók, kutatás és technológia.

Az AUTOMATICA az innovációs platform a gyártási folyamatok automatizálásában. A vállalatok a teljes iparágból jövőbemutató megoldásokat találhatnak itt, hogy termékeiket még jobb minőségben és még hatékonyabban tudják legyártani. Ez az a hely, ahol a cégek megismerhetik a legújabb fejlesztéseket, illetve hatékonyan fektethetnek be a jövőbeni technológiákba.

Részletes információ kiállítók és látogatók részére

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!