2018. november 16., péntek - Ödön

ProWein 2018 szakvásár, 2018. március 18-20.

ProWein2018. március 18-a és 20-a között várja ismét a látogatókat a ProWein. A borok és szeszes italok szakvására a világ minden tájáról érkező több mint 6.600 kiállítója már ma lefoglalta a kiállítás teljes területét. A világ valamennyi jelentős termővidéke bemutatkozik a szakvásáron, hogy átfogó képet nyújtson a borok világpiaci kínálatáról.

Ezt egészíti ki hozzávetőlegesen 400 szeszes ital kínálata is. Az újonnan bemutatkozó szereplők között találjuk többek között a japán szakéhoz kapcsolódó közösségi standot vagy a változatos magyar pálinkakínálatot bemutató standot.

A kézműves italok felkapott és a ProWein látogatói körében rendkívül keresett témakörének szentelik az új koncepcióval megjelenő „same but different“ különbemutatót, ahol hozzávetőlegesen 50 kiállító vonultatja fel a termékeit, a kézműves szeszes italokat, kézműves söröket és cidereket.A különbemutató a 7.0 csarnokba költözik, így a egy további vásárcsarnok is a hagyományos ProWein-kiállítók rendelkezésére áll. A Meininger Verlag kiadó szervezésében rendezett fizzz craft Lounge, a bármixerek csúcstalálkozója is a „same but different“- csarnokba költözik, a bárok és a vendéglátás nemzetközi világa itt találja meg a tökéletes környezetet.

Új otthonra találnak a görögországi kiállítók is, a jövő évi ProWeinon Ausztriával és a Mundus Vini Kóstolózónával közösen a 17-es csarnokban mutatkoznak be.

ProWein17 1

Ezen kívül a bioborok kínálata is minden eddiginél szélesebb és átfogó lesz. A szakmai látogatók a 13-as vásárcsarnokban találják meg az összes meghatározó német-, olasz- és franciaországi bio szövetséget, valamint számos egyéni kiállítót is szerte a világból. Az Organic World különbemutató is egyre bővül, 2018-ban mintegy 40 nemzetközi kiállítót várnak a szervezők erre a területre. A biotermékek kínálatát a megfelelő vendéglátási koncepció – az Organic Lounge – valamint az előadásokra fenntartott külön terület teszi teljessé.

IMG 1090

Kibővített és sokoldalú kínálat várja a látogatókat a 9-es csarnokban is, ahol az összes újvilági kiállító egy helyen tud bemutatkozni. Itt mindenek előtt a különböző újvilági kiállítói csoportok, mint például az ausztrál, argentin, chilei, kanadai, új-zélandi, dél-afrikai és egyesült államokbeli kiállítók körében mutatkozik növekedés.

A kínálat számos izgalmas és igényes kiegészítő eleme
A ProWein 2018 szakvásár kísérő rendezvényeinek sorozata szintén megállja a helyét: többek között számos kóstolást is terveznek a ProWein Forum keretében a 10-es és 13-as vásárcsarnokban. Ezen kívül a kiállítók közvetlenül a standjaikon is szerveznek programokat. A hozzávetőlegesen 500 rendezvény skálája a nemzeti kóstolásoktól a több országot átfogó bemutatókig terjed, mint amilyen például a Mundus Vini nemzetközi borverseny kóstolási övezete is.

ProWein17 JV10673

A kínálat kiemelkedő eleme a páratlan Champagne Lounge is 40, hagyományokban gazdag champagne-i pezsgőházzal. Ez a különbemutató a champagne-i pezsgők további mintegy 150 márkát is felvonultató bemutatójának kellős közepén látogatható. A „Csomagolás és dizájn” különbemutató a ProWein kínálatát kiegészítve mutatja be a csomagolások piacán mutatkozó legújabb trendeket és fejlesztéseket.

 A rendezvény helyszíne

Messe Düsseldorf
7.0 és 9-17 vásárcsarnokok,
melyek az Északi, Keleti és Déli II-es bejáratokon keresztül közelíthetőek meg a legjobban


Főbb kínálati csoportok
• Borok a világ valamennyi nemzetközi jelentőségű bortermelő országából és borvidékéről
• Különleges szeszes italok szerte a világból
• Kiegészítő termékek

Borkínálat
A legnagyobb kiállító országok közé tartozik Olaszország (1400 kiállítóval), Franciaország (1400), Németország (950), Spanyolország (550), Ausztria (320), Portugália (300) és a tengerentúli országok (600 kiállítóval).

Szeszes italok kínálata
30 ország több mint 400 kiállítója mutatja be szeszesital-különlegességeit.

A ProWein Forum és a kiállítók kísérő rendezvényei
A kiállítói standokon bemutatott széles körű kínálat kiegészítésére a ProWein szakvásár alatti kísérő rendezvények sorozata kínál igazán hasznos kiegészítő információkat és élményeket. A közkedvelt előadásokat és kóstolókat vagy a ProWein Forumban vagy közvetlenül a kiállítói standokon rendezik. A hozzávetőlegesen 500 rendezvény a legkülönbözőbb borvidékek, szőlőfajták, irányzatok és témák bemutatásával rendkívül széles skálát ölel fel.
A teljes rendezvényprogram 2018 februárjától érhető el a ProWein honlapján.

Kóstolási lehetőségek
A látogatók egyénileg kóstolhatnak a kiállítói standokon vagy az egyes témákhoz kapcsolódóan összefogott kóstolási zónákban is. Ezek közé tartozik például a 17-es csarnokban kialakított kóstoltatási zóna a MUNDUS VINI győztes boraival vagy az egyes országokra vagy borvidékekre jellemző borok bemutatója is (lásd a kísérő rendezvények programját).

A „same but different“ különbemutató
Az évek során már jó hírnevet szerzett „same but different“ különbemutatót idén először szentelik teljes egészében a kézműves italok felkapott témájának: a 7.0-ás csarnokban mintegy 50 kiállító vonultatja fel a kézműves söreit, szeszes italait és cidereit. A kínálatot a fizzz craft Lounge egészíti ki, ahol a legújabb ötletekkel és irányzatokkal ismerkedhetnek meg a bármixerek.

ProWein goes City
Amíg a ProWein szakvásár zajlik a vásárcsarnokokban, szerte a városban is a ProWein lázában égnek: a „ProWein goes city“ jelmondat jegyében számos, a borokhoz és szeszes italokhoz kapcsolódó élvezetes esti rendezvényt kínálnak Düsseldorf városában és környékén. Az éttermek, felkapott klubok, bárok és borkereskedések sokaságában szervezett rendezvények a vásárlátogatást kikapcsolódással befejezni kívánó látogatóknak és a környék valamennyi borkedvelőjének egyaránt szólnak.

A ProWein szakvásárról további felvilágosítással szolgálunk a www.prowein.de valamint a www.bdexpo.hu/prowein honlapokon.

Magyarországi képviselet

BD-Expo Kft.
tel.: +361 / 346 0273
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.bdexpo.hu

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

Black TOOL Friday!

 
Tudtad???
 

A fekete péntek, vagy Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos bevásárlási szezon kezdete. 1966 óta használják a Black Friday elnevezést, melynek használata 2009-re vált általánossá világszerte. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, ezért a Black Friday mindig november 23-29. közé esik, a
 

TERMESZ Szerszámház Budaörsnél pedig
November 23-án pénteken lesz!!!!


 Már reggel 8.00 órától, egészen 18.00 óráig várlak a Black Friday napon a Termesz Szerszámházban!
 
Keresd a Black Friday emblémát az üzletben lévő termékeken, mi pedig azonnal érvényesítjük az akár 50% kedvezményt!!!!!!!

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu

 

E kupon kinyomtatásával, kedvezménnyel vásárolhatsz 2018. november 23-án  a nyitvatartási idő alatt, az üzletben lévő termékekre! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, az akciós termékekre nem érvényes, és nem meghosszabbítható! Készpénzre nem váltható!

Kockázol, vagy kockáztatsz?!


Ugyan idén november 13-a nem péntekre esik, de azért a szerencsét, és a kedvezményt nem engedjük elszaladni.

A játék lényege, hogy választhatsz a fix 10%, vagy a három kockával dobható, maximum 18%-os kedvezmény közül.

Mindenkinek egy lehetősége van a dobásra, ami minimum 3%, vagy a maximum 18%, vagy a fix10%. A döntést a Te kezedbe adjuk, de utólagosan már nem lehet választani a fix 10%-os kedvezményt.

Genius szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!

 
Vagy kockázol, vagy kockáztatsz!

 
Gyere el üzletünkbe 2018. november 13-án kedden, és ragadd meg a szerencsédet a kockákkal.
 
Az üzletben található összes termékre érvényes a kedvezmény, kivéve a már akciós, és kedvezményes árú termékeket! A kedvezményt a számla végösszegéből vonjuk le. A kedvezmény készpénzre nem váltható, későbbi vásárlás során nem érvényesíthető, és kizárólag 2018. november 13-án 8.00 és 17.00 óra között vehető igénybe.


Addig is tekintsd meg a
GENIUS új GT-19 nagykatalógusát!
►►

 


 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu