2018. április 26., csütörtök - Ervin

Függöny fel! Stage|Set|Scenery – Berlin, 2017. június 20-22.

mam 234210 380685 deA Stage|Set|Scenery vezető szakvásár a színház technológia, film-, színpad, fény-, hang- és rendezvénytechnika, valamint a maszk- és jelmeztervezés világában. A vásár témái között megtalálható az akusztika, a stúdió-, a konferencia-, múzeumtechnika és dekoráció is. A rendezvényt teljessé teszi a Nemzetközi Színpad Technológia Konferencia.

Szakkiállítás

Reflektorfényben minden, ami látvány, hang, effekt! Egy korábbi hasonló tematikájú kiállítás utódaként a 2015-ös első Stage|Set|Scenery szakvásáron 20 ország mintegy 300 kiállítója mutatta be a színház- és rendezvénytechnológia legújabb fejlesztéseit, látvány- és hang-show kíséretében.

mam 234231 380706 de


A legújabb innovációk a színpad-, fény-, és hangtechnika területén ugyanúgy megtalálhatók lesznek, mint a várható trendek a maszk, kosztüm és a további kiegészítők területén. Idén különös súlypontot helyeznek a kiállítók speciális dolgokra,mint a színpadi és vezérlési technológia, valamint a biztonság.


Konferencia

A nemzetközi Stage Technology konferencia mottója: „Színházak & kultúrterek – urbánus városközpontok, állandó metamorfózisuk és kulturális alkalmazkodásuk a 21. században”.

Az előadások, workshopok és prezentációk témái a szcenográfia/ábrázolás, nemzetközi projektek, médiatechnika és fenntarthatóság, színpad- és fénytechnika aktualitásai.


Programok

A jelmeztervezők háromnapos tanácskozása a kiállítás egyik komoly szakmai programja, mely a jelmez tervező és készítő szakma találkozópontja. Ezt a programot a GTKos (Gesellschaft für Theaterkostümschaffende) szervezi a színházak, filmkészítés és fesztiválok világában tevékenykedő szakemberek számára.

mam 233218 378767 de


A „Safety in Action”-színpad
a rendezvény- és látogatói biztonság veszélyforrásairól és megelőzésükről szól, kiegészítve a biztonság, pirotechnika, lézer, zsinórpadlás, statika, tűzvédelem, díszletépítés témáival.

A SoundLab speciális területén a legkorszerűbb audiotechnológia hangjait élvezhetik a látogatók. Itt szakértők mutatják be és magyarázzák el a legújabb fejlesztéseket és megoldásokat.

A LightLab résztvevői a fénytechnika témakörében vehetnek részt workshopokon és kerekasztal megbeszéléseken 200 m2-es termékbemutató keretében.

mam 232064 376921 Fancybox de

Körséta a múzeum- és kiállítástechnika területén
– paravánok, elválasztófal-rendszerek, függesztések, montázs-rendszerek, koncepció és szcenográfia, klíma- és méréstechnika termékek megtekintése.

A kulisszák mögött névvel különböző kirándulások keretében lehetőség van az RBB TV studiók meglátogatására, amelyek Potsdam- Babelsbergben találhatók, valamint a “Deutsche Theater” és Staatsoper/Belrin kulisszái mögé is benézhetnek az érdeklődők.

A kiállításra és programokra a Berlini Vásárvállalat magyar képviseletén kedvezményesen lehet előzetesen belépőjegyet vásárolni.

 

Online jegyvásárlás ás további információk: www.nemetvasarok.hu

 

stage set scenery logo
További információ:

Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara
Simon-Lutring Tünde
H-1024 Budapest, Lövőház u. 30.
Tel.: +36/1/3457-645
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Internet: www.duihk.hu 

  • 1
  • 2
  • 3