2018. augusztus 18., szombat - Ilona

IFAT, 2018. május 14-18.

ifat2018. május 14-18. között kerül megrendezésre Münchenben az IFAT nemzetközi szakvásár, amely a víz-, szennyvíz-, hulladékkezelés és újrahasznosítás kiállítása. Legutóbb, 2016-ban 168 országból 136.885 látogató érkezett, valamint 59 ország 3097 kiállítója mutatkozott be. Az IFAT kiállítás jellemzői – röviden: átfogó ajánlat, vonzó keretprogram, nemzetköziség, újdonságok.

A tematika rendkívül széles körű, mely többek között a következő témaköröket foglalja magában: vízszennyezés, árvízvédelem, öntözési rendszerek, vízelvezetési technológia, kutak; víz- és szennyvízkezelés; víz- és szennyvízhálózatok; gépek, berendezések és technológiák a vízgazdálkodásban; szolgáltatások a vízgazdálkodás területén; analízis és labortechnológiák; képzés, kutatás, technológiatranszfer a vízgazdálkodás területén; hulladékfeldolgozás és újrahasznosítás; energianyerés másodlagos nyersanyagokból, illetve hulladékból; úttisztítás, útfenntartás és téli karbantartás; környezeti kármentesítés, talajelőkészítés; légszennyezés, levegőtisztaság; szolgáltatások az újrahasznosítás területén; analízis és labortechnológiák az újrahasznosításban; képzés, kutatás, technológiatranszfer az újrahasznosítás területén.

További információ kiállítók és látogatók részére: www.ifat.de

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!