2017. október 21., szombat - Orsolya

DOMOTEX, 2017. január 14-17.

domotexA 2017. évi hannoveri vásári szezon nyitányaként, 2017. január 14-17. között a padlóburkoló anyagok elsőszámú nemzetközi szakvására, a DOMOTEX várja az ágazat képviselőit, meghatározó, üzleti döntéshozóit Hannoverbe. A vásár alkalmából a kis- és nagykereskedők, tervezők, belsőépítészek, lakberendezők, kézművesek egy aktuális, átfogó piaci áttekintést kapnak.

DOMOTEX 2016
59 országot képviselő 1 441 kiállító, 100 országból érkező 45 000 látogató; hangsúlyos nemzetköziség (kiállítóknál 86 %, látogatóknál 61 % külföldi); magas kvalitású szakközönség, meghatározó trendbarométer; globális piactér; a piacvezető cégek jelenléte; a nemzetközileg felhalmozott szaktudás és tapasztalat cseréjének fóruma; optimális időpont az üzletkötések számára

DOMOTEX 2017
A szakvásár mottójához hűen, Hannoverben a teljes áruválaszték valamennyi termékcsoportja és irányzata jelen van. Megismerhetők úgy a legújabb, kézzel és géppel szövött szőnyegek, textilek, elasztikus padlóburkolók, parketták, laminátok, mint a hozzájuk tartozó lerakási, tisztítási, ápolási, felhasználási technikák, gépek és szerszámok is.

A tervezett kísérőprogramok sorában számos olyan izgalmas előadás, árubemutató található, melyek megismertetnek az egészséges környezetben zajló, biztonságos munkavégzés praktikáival, a kézműipar mindennapi kihívásaira ajánlott, modern megoldásokkal.

  • Innovations@DOMOTEX – szakmai zsűri által kiválasztott termékújdonságok és design különlegességek bemutatója
  • Wood Flooring Summit – a parketták és laminátok szakterületének csúcstalálkozója, a komplett piaci kínálat felvonultatása
  • Treffpunk Handwerk – új trendek és megoldások a kézműipar szakemberei számára
  • Interior Decorating Competition – lakberendezők és kézműves műhelyek európai szakmai versenye
  • Dialogues – beszélgetések a szakma ikonjaival

Időpont: 2017. január 14-17.
Helyszín: Messe Hannover
További információ: http://www.domotex.de/

(Esemény Menedzser)

  • 1
  • 2
  • 3