Nyomtatás

Bábolnai Gazdanapok, 2019. szeptember 5-8.

2019-05-27 1323

babA több mint három évtizedes múltra visszatekintő kiállítás az agrárium kiemelkedő eseménye, ünnepe. Nem csupán hagyományt teremtett, de értéket is képvisel, amire méltán büszke a rendezvény gazdája és rendezője, a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok. Az elismertség ékes bizonyítéka, hogy mind a kiállítók, mind a látogatók döntő többsége évről-évre számon tartja az eseményt és visszatér a kiállításra.

 A kiállítás élvezi a meghatározó szakmai szervezetek, a GOSZ, a MEGOSz, valamint a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara támogatását.

A rendező Bábolna Nemzeti Ménesbirtok, valamint Bábolna város és a régió is igyekszik még vonzóbbá tenni ezt a négy napot a szakma számára.

babolna

A Bábolnai Gazdanapok elsőként teremtette meg a mozgó gépbemutató lehetőséget és az eltelt évek alatt többek között ez adta a kiállítás sajátosságát. Minden évben a meghatározó gépforgalmazók, gépgyártók és a szakami szervezetek meghatároznak egy tematikát, amelyre felfűzik a mozgó gépbemutatót. Terveink szerint idén az öntözés és annak gépesítési háttere kerül fókuszba.

A kiállítás súlypontját tehát a mezőgazdasági gépek és berendezések képezik, de bemutatásra kerül minden egyéb mezőgazdasághoz köthető termék és szolgáltatás, valamint jelen vannak az oktatáshoz és kutatáshoz köthető intézmények is.

A szervezők színes családi programokkal is várják a nagyközönséget. Lesz lovasbemutató, sétakocsikázás és egy mini gyermekparadicsom is. A látogatók szervezett csoportokban, idegenvezetéssel, idén is megtekinthetik a Ménesbirtok történelmi értékű épületegyüttesét és híres lóállományát is.

Időpont: 2019. szeptember 5-8.
Helyszín: Bábolna Nemzeti Ménesbirtok, 2943 Bábolna, Mészáros út 1.
További információk: babolnaigazdanapok.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek