Nyomtatás

Gasztro Expo, 2019. május 13-14.

2019-05-13 1016

gasztroexpoA Mirbest Gastro Expo az ország legnagyobb gasztronómiai szakkiállítása és partnertalálkozója 2019-ben! Több, mint 100 kiállítóval és különböző szakmai programokkal töltjük meg május 13-14-én a BOK (Syma) Csarnokot Budapesten! A rendezvény célja maradandó élményt nyújtani a résztvevőknek egy olyan kiállításon keresztül, ahol a gasztronómiai élet...

...meghatározó szereplői találkozhatnak egymással. A kiállítók megismérésétől, a kóstolókon keresztül, egészen a szakmai programokon át lehetőséget biztosítunk arra, hogy a rendezvényen szerzett hasznos információkat, új ötleteket, akár már a következő naptól beépíthesse mindennapi munkájába. Fontosnak tartjuk, hogy megoldást kínáljunk a munkaerőhiány által okozott nehézségekre, ennek érdekében kiemelt hangsúlyt fektetünk az innovatív, kényelmi termékekre és technológiákra.

Amellett, hogy itt első kézből értesülhet az újdonságokról és jobban megismerheti cégcsoportunkat, kötetlenebb környezetben találkozhat kereskedelmi csapatunk tagjaival, akik nap mint nap azért dolgoznak, hogy együtt még sikeresebbek lehessünk!

Időpont: 2019. május 13-14.
Helyszín: BOK Csarnok
További információk: www.gasztroexpo.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek