Nyomtatás

XII. KERT-EXPO Kertészeti és Mezőgazdasági Kiállítás és Vásár, 2019. április 27-28.

2019-04-04 687

kert2019-ben április 27 – 28. között már a XII. KERT-EXPO Kertészeti és Mezőgazdasági Kiállítás és Vásárt rendezik meg Székesfehérváron. Helyszíne ismét a Bregyó Szabadidőközpont hangulatos, füves területe, mely tágas bemutatóteret biztosít minden résztvevőnek. A kertészeti részen dísznövény termesztők, kertépítők, kerti berendezéseket és bútorokat készítők jelennek meg.

A mezőgazdasági ágazatot a hazai élelmiszereket előállító háztáji gazdák, őstermelők kiváló képviselői, sajtkészítők, borászok, füstölt hentes árut előállító termelők képviselik. Az egész napos szakmai programok mellett színes vásári hangulattal, sok-sok virággal, a magyar népi kézművesség látványosságaival, szalmaugrálóval, vidámparkkal, állatsimogatóval várják a kedves látogatókat. Kellemes időtöltés, hasznos szakmai programok, színes szórakoztató programok, látványos kiállítók jellemzik a kétnapos kiállítást.

Időpont: 2019. április 27-28.
Helyszín: Székesfehérvár
További információk: videkihalozat.eu
 
 
(Esemény Menedzser)
Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek