Nyomtatás

OTTHONDesign Ősz, 2019. október 11-13.

2019-02-12 1296

oszdesignAz építőipari fejlődés, a növekvő lakásépítési, átalakítási kedv nagy lendületet adott a hazai lakberendezés fejlődésének is. Egyre növekszik az igény a stílusosan kivitelezett, berendezett otthonok megteremtésére. A HUNGEXPO a piaci trendeket szem előtt tartva 2018-tól már ősszel is lehetőséget kínál az építkező, lakásbelső átalakítást tervezők számára,...

...hogy a megvalósításhoz koncentrált áttekintést és ötleteket kapjanak.
2019. Október 11-13. között az OTTHONDesign Ősz kiállítás és vásár várja a lakberendezés és design iránt érdeklődőket a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Az elmúlt években megszokott színvonalú, a látogatók által már jól ismert, a tavaszi CONSTRUMA csokor részeként hét éve sikeres OTTHONDesign kiállítást továbbfejlesztve, új megoldásokkal, partnerekkel és programokkal kiegészítve indult útjára 2018. őszén. Az ősz a frissen elkészült vagy épp most birtokba vett, esetleg még csak tervezett otthonok belső kialakításának vagy a már régóta meglévő felfrissítésének egyik fő szezonja, így bizonyára sokak számára adhat inspirációt.

Visszatekintés:

Időpont: 2019. Október 11-13.
Helyszín: Hungexpo
További információk: osz.otthon-design.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek