Nyomtatás

Utazás Kiállítás, 2019. február 21-24.

2018-12-07 2356

fenyfele2019-ben már februárban jön az év szezonnyitó turisztikai rendezvénye az Utazás kiállítás a HUNGEXPON! Új időpontban rendkívül sok újdonsággal várjuk a kalandorokat, pihenni vágyókat és nem utolsó sorban a szakmabelieket. Egyedi, különleges hétvégével készülünk, ahol nemcsak egy tippre lelhetsz, hanem utazási lehetőségek sokaságával találkozhatsz.

Utazási irodák, különböző országok képviseletei szakértőkkel, túra- és idegenvezetőkkel, hivatalos utazók, bloggerek az előadásaikkal, tanácsaikkal állnak a rendelkezésedre. A kiállítás és a programok egyaránt utazásra inspirálnak. Kóstold meg különböző nemzeteik ízeit, szagolj bele egy kis vásári kavalkád illatába, hallgasd a ritmust, pihenj egy finom kávé mellett, gyűjts élményeket a következő utazásodhoz!


A kiállítás díszvendégei:

Algéria, Bács-Kiskun megye és Kecskemét és a magyarországi várak és kastélyok. Egy időben és egy belépőjeggyel látogatható társkiállítások és kísérő események: Afrika Expo és Vásár, Karaván Szalon, Járatlan Utakon Fesztivál, Bringa- és Futó Expo. Sőt 2019-ben Magyarország legnagyobb „szárazföldi kikötője” a Budapest Boat Show is az Utazás kiállítással egyszerre kerül megrendezésre.

Időpont: 2019. február 21-24.
Helyszín: Hungexpo
További információk: utazas.hungexpo.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek