Nyomtatás

AGROmashEXPO és AgrárgépShow, 2019. január 23-26.

2018-11-15 1587

agromash2A 33. AGROmashEXPO, valamint a vele egy időben rendezett AgrárgépShow, Magyar Kert és Szőlészet Pincészet szakkiállításra közel 300 kiállító hozta el termékeit, szolgáltatásait. A 36 ezer négyzetméteren (gyakorlatilag a HUNGEXPO tejes területén) megvalósult kiállításon és vásáron számos üzlet köttetett, a kiállítóktól érkezett előzetes adatok szerint több milliárd forintos nagyságrendben.

Piacvezető cégek – a legnagyobb nemzetközi márkák hazai forgalmazói

A magyar piacon dolgozó, nagy nemzetközi márkákat forgalmazók színe-java felvonul  az AgrárgépShown - Claas, John Deere, Messey Ferguson, Valtra, Lamborghini, Fendt, Case, Krone mellett 2018-ban Hannover után először itt mutatkozott be a régióban az Év traktora és Év design traktora címet elnyert Valtra T254 Versu Smart Touch is. Nagy siker volt a Mezőgépgyártók Országos Szövetsége tagjainak csaknem 2500 négyzetmétert elfoglaló, közös bemutatója, valamint felvonultak a 2018-as Termékverseny díjazottjai is.

Színvonalas szakmai programok

 A szakmai partnerek által szervezett színvonalas előadásokon, konferenciákon az ágazat legaktuálisabb kérdéseire, problémáira kaphatnak választ a látogatók.

2018-ban Rendkívüli érdeklődés kísérte a többek között a PREGA kerekasztal beszélgetését az adatalapú döntésekről a szántóföldön, a „Mi terem a neten?” agrármarketing konferenciát, a GOSZ Szántóföld Szakmai Napját és a Magyar Precíziós Gazdálkodási Egyesület bemutatkozóját. A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) is az agrárinformatika köré szervezte nemzetközi partnertalálkozóját, amelyre 16 országból csaknem 100 szakember érkezett.

Időpont: 2019. január 23-26.
Helyszín: Hungexpo Budapesti Vásárközpont
További információ: www.agromashexpo.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek