Nyomtatás

Munkaidő Expo, 2018. november 13.

2018-10-15 968

munakidoExpónk remek lehetőséget kínál a résztvevőknek, hogy gyakorlati ismereteket sajátítsanak el a munkajogi szabályozással kapcsolatban, aktualizálják tudásukat. Az egész napos szakmai rendezvény idén a munkaidőkeret, a törzsidő-peremidő, a munkaidő-nyilvántartás és a munkaidő szervezéssel kapcsolatos adatvédelmi teendők témáira épül...

...melyekkel kapcsolatban több meghívott szakember tart majd előadást. A korábbi évek programjához hasonlóan a munkaidő és pihenőidő szabályaival kapcsolatos munkaügyi ellenőrzési és munkaügyi bírósági gyakorlat bemutatása az idei évi programnak is részét képezi.

A fentiek kapcsán elfogadta meghívásunkat Dr. Tálné dr. Molnár Erika, a Kúria Közigazgatási-Munkaügyi Kollégiumának kollégiumvezető-helyettese, dr. Pál Lajos ügyvéd, munkajogász, Dr. Kártyás Gábor egyetemi adjunktus, munkajogász, dr. Fodor T. Gábor ügyvéd, munkajogász, dr. Maszong Attila, ügyvéd, munkajogász (korábban munkaügyi felügyelő), Molnár Ákos, a Vasas Szakszervezet Nyugat-Dunántúli Régióvezetője, az IG Metall győri képviselője, Dr. Mester Csaba közgazdász, az Evolution Consulting Kft. termékfejlesztési vezetője, Fehér András közgazdász, okleveles mérnök, a Login Autonom Kft. ügyvezetője és Otti Csaba közgazdász, biztonságtechnikai mérnök, a a Login Autonom Kft. ügyvezetője.


Időpont: 2018. november 13.
Helyszín: Boscolo Budapest Hotel
További információ:  munkaidoexpo.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek