2018. augusztus 16., csütörtök - Ábrahám

Komlóért Expo, 2018. augusztus 31 - szeptember 2

komloerexpoA Komlóért Expo 19. alkalommal, ismét a város vezetésének támogatásával kerül megrendezésre a Komlói Városi Sportközpontban. A térség és Baranya egyik legnépszerűbb kiállítás és vásárának célja a közösség építés mellett a helyi és a régiós vállalkozások népszerűsítésének megfelelő színtér biztosítása.

 

Az évről évre közel 10.000 látogatót vonzó Komlóért Expón a környező és Komló járás települései lehetőséget kapnak a bemutatkozásra, valamint vállalkozások, szolgáltatók, közüzemek és a városban és a régióban működő hatóságok, pénzintézetek, kézművesek széles köre is képviselteti magát.

A háromnapos rendezvényen a kiállítók színvonalas bemutatkozása mellett üzletkötésre és kapcsolatépítésre is alkalom nyílik, továbbá lehetőség nyílik termékek és szolgáltatások bemutatására. Hagyományosan az általános bemutatkozáson kívül a kiállítói feladatok közé vesszük a standokon vagy a színpadon valamilyen speciális, a látogatóknak készült attrakció kivitelezését (pl.: termékbemutató; termék-kóstoló; kézműves termékek (mintadarabok) helyszínen történő elkészítése; a standokon kérdőívek kitöltetése, kvízjátékok és vetélkedők szervezése Komlóról vagy az adott cégről; amennyiben, mint település kiállítójaként vesz rész, az adott helység szokásainak, zenéjének, néptáncának bemutatása; stb.).

Időpont: 2018. augusztus 31 - szeptember 2
Helyszín: Városi Sportközpont, Komló, Eszperantó tér 1.
További információ:  komloertexpo

 

(Esemény Menedzser)

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!