2018. augusztus 16., csütörtök - Ábrahám

DinoExpo, 2018. július 22, 25, 28.

dinoIdén is megrendezésre kerül a DinoExpo, mely során meglátogatható az iharkúti dinoszaurusz-lelőhely, és az ott folyó ásatás.  A lelőhely szomszédságában lévő településeken (Németbánya, Bakonyjákó) a dinoszauruszokhoz és a kutatáshoz kapcsolódó, továbbá egyéb szabadidős és kulturális programokkal egész napos tartalmas elfoglaltságot biztosít

Minden, a rendezvényre megváltott jeggyel vagy ott elköltött forinttal a bakonyi dinoszaurusz-kutatásokat támogatja! NYÍLT NAPOK IDŐPONTJAI

  1. július 22. (vasárnap) - eső esetén: július 23. (hétfő)
  2. július 25. (szerda) - eső esetén: július 27. (péntek)
  3. július 28. (szombat) - eső esetén: július 29. (vasárnap)

Eső, rossz idő esetén mind a szervezőket, mind a regisztrált résztvevőket előző este e-mailben értesítjük a program elhalasztásáról!

Amennyiben az időjárás hirtelen rosszra fordul (pl.: vihar esetén), a szervezők fent tartják a jogot, hogy a programot megszakítják, és nem indul el az adott turnus a lelőhelyre a résztvevők biztonságának érdekében. Ez esetben a részvételi díjat visszafizetjük és a németbányai Faluházban egy interaktív előadás keretei között bemutatjuk a lelőhely érdekességeit díjmentesen.

Időpont:  2018. július 22,25,28.
Helyszín:  Iharkúti dinoszaurusz-lelőhely
Információ:  magyardinoszaurusz.hu

(Esemény Menedzser)

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!