Nyomtatás

Gardenexpo és Orchidea Ünnep, 2018. március 23-25.

2018-03-13 694

gardenexpo2017Az első melengető napsugarak megjelenésével felébred szívünkben a szabadságvágy. Fél lábunk már a küszöbön kívül, legszívesebben éjjel-nappal a kertben lennénk. Persze az ideális zöld oázis mindenkinek másmilyen. Van, aki imád a virágágyásban bíbelődni, más a nyári sütögetések vidám helyszínét vagy pihenőövezetet képzel el a kertjében.

Bármi is legyen álmaid netovábbja, a Gardenexpón biztosan találsz ötleteket: 2018-ban is Magyarország legnagyobb kerti trend- és életmód kiállításán láthatók először az idei év kerti bútor és kültéri enteriőrjei, medence illetve kerti gép újdonságai, valamint a legfrissebb kertépítési irányzatok. 

Március 23-25. között friss kültéri trendekkel és ihletet adó díjnyertes bemutatókertekkel várnak a Budapest Sportarénában. A komplett kertépítéstől a lakás teraszának „tavasziasításáig” minden kérdésedre választ kaphatsz a háromnapos eseményen, sőt a legjobb hazai kertszakértők is csak rád várnak!

garden2017 001

A Gardenexpo társrendezvényén, az azonos jeggyel látogatható Orchidea Ünnepen, fantasztikus közelségből csodálhatod meg hazai és külföldi nemesítők növényeit, és azokat a különleges kompozíciókat, melyek 3500 virágzó orchideából készülnek Édenkert hangulatban.

A háromnapos rendezvényen természetesen értékes nyeremények is várnak, úgyhogy feltétlenül regisztrálj a www.gardenexpo.hu oldalon, hogy esélyed legyen megnyerni álmaid kerti garnitúráját, egy profi grillt vagy egy robotfűnyírót.

Időpont: 2018. március 23-25.
Helyszín: Papp László Budapest Sportaréna
Információ: gardenexpo.hu

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek