2018. július 16., hétfő - Valter

Munkaidő Expo, 2017. november 14.

munakidoA BDO Magyarország HR Személyzeti Tanácsadó Kft. szervezésében idén már ötödször kerül megrendezésre a Munkaidő Expo, amelyet örömmel ajánlunk figyelembe. Az expó remek lehetőséget kínál a résztvevőknek, hogy gyakorlati ismereteket sajátítsanak el a munkajogi szabályozással kapcsolatban, aktualizálják tudásukat.

Az egész napos szakmai rendezvény kifejezetten a munkaidőkeret, a munkaidő-nyilvántartás és a pihenőidő témájára épül, melyekkel kapcsolatban több meghívott szakember tart majd előadást.

Elfogadta a meghívást Dr. Pál Lajos ügyvéd, Dr. Ember Alex ügyvéd, egyetemi docens, Dr. Tass Edina munkaügyi bíró, Dr. Mester Csaba, az Evolution Consulting Kft. ügyvezetője, Dr. Maszong Attila ügyvéd és Kovács György munkaügyi szaktanácsadó. A rendezvényt a BDO vezető munkaügyi tanácsadója, Máriás Attila nyitja meg.

Időpont: 2017. november 14.
Helyszín: Boscolo Budapest Hotel
Információhttp://munkaidoexpo.hu

(Esemény Menedzser)

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!