Nyomtatás

Marketing Expo, 2017. október 19.

2017-09-12 1259

marketingexpoAz először 2010-ben megrendezett konferencia sorozat célja, hogy bemutassa és elérhetővé tegye a legfrissebb marketing stratégiákat és eszközöket a kisvállalkozások számára. A Marketing Expo Magyarország legnagyobb kkv marketing eseménye, konferencia, kiállítás és vásár, melyen több mint 1000 kis- és közepes vállalkozás tulajdonosa, valamint marketinges munkatársa vesz részt minden évben.

A Marketing Expo
A kisvállalati marketing legnagyobb országos rendezvénye, ami 2010 óta a legtöbb vállalkozót és kivitelezőt mozgatta meg, eddig közel 10 000 hozzád hasonló résztvevővel...

Konferencia
Bőség zavara a marketing eszközökben? Légy képben a kisvállalati marketing újdonságaival, haladj a konkurenseid előtt, válassz okosan marketing eszközt, ne aprózd el magad!

Kiállítás
Ki tudja megvalósítani Neked az új marketing eszközöket? Itt bizonyítottan minőségi marketing kivitelezőket találsz, akik már dolgoztak velünk vagy ügyfeleinkkel. Egyetlen nap alatt letudhatsz több hónapnyi tárgyalást velük! Induljon be az a megvalósítás!

Vásár
Különleges ajánlatok százai, csak egyetlen nap, hogy jó áron tudd népszerűsíteni a márkádat
A kisvállalati marketing piacvezetője, a Marketing Commando szervezésében. Válogatott, minőségi partnerekkel együtt.

Gyere el szinte INGYEN
A Marketing Expo jegyárát a kiállítók többsége beszámítja az árába, sokszor akár a teljes belépődíjat. Akár a többszörösét is visszakeresheted estére!

Időpont: 2017. október 19
Helyszín:  Lurdy Konferencia Központ
Információ: /www.marketingexpo.hu

(Esemény Menedzser)

Eseményfigyelő

Szeretné, hogy az Önök híre, eseménye is megjelenjen az Esemény Menedzser portálon? Tartalomszolgáltatásra, online marketingre van szüksége? 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 


 

További hírek, tippek