2018. június 23., szombat - Zoltán

Faiskolai Börze, 2017. szeptember 14-15.

faborzeA Magyar Díszfaiskolások Egyesülete invitálja az érdekődőket Közép- és Kelet-Európa faiskoláinak rangos szakkiállítására, amelyet 2017. szeptember 14-15-én (csütörtökön-pénteken) immár 24. alkalommal rendez meg Szombathelyen az Arena Savaria Sportcsarnokban. A hazai kiállítók mellett egyre több külföldi résztvevő is képviselteti magát az eseményen.

A 2016. évi faiskolai börzén 64 magyar és 14 külföldi (Belgium, Csehország, Dánia, Hollandia, Németország, Olaszország) kiállító vett részt nettó 1.250 m2-en. A kiállításon bemutatásra kerültek faiskolai növények, évelők, szaporítóanyagok, műtrágyák, növényvédő szerek, termesztőközegek, kertészeti gépek, öntözőberendezések, kertészeti kellékek, park- és kertépítészeti anyagok, faiskolai segéd- és csomagolóanyagok. A börzét mintegy 950 szakmai látogató (ebből 150 kertésztanuló) és 150 érdeklődő tekintette meg.

"Szerettel hívunk és várunk minden faiskolást, kertészeti áruház tulajdonost, nagy- és kiskereskedőt, kert- és parképítőt, valamint növénykedvelő érdeklődőt a 24. Faiskolai börzénken" - üzenik a szervezők.

Időpont: 2017. szeptember 14-15.
Helyszín: Arena Savaria Sportcsarnok
Információ: www.fakertesz.hu

(Esemény Menedzser)

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!