2017. október 21., szombat - Orsolya

Belföldi vásárok, kiállítások

automotiveA következő AUTOMOTIVE HUNGARY 2017. október 18-20. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban! Várják a kiállítókat a magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fórumra, ahol az autógyártás teljes spektruma jelen lesz, a formatervezéstől a gyártásig.

adatvedelem konfIdén tizennegyedik  alkalommal kerül megrendezésre Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb Független IT Biztonsági Fesztiválja 2017. október 20-21-én  Budapesten, a MOM Kulturális központban. Számos előadás és  workshop, valamint izgalmas versenyek várják az érdeklődőket - értesült az Esemény Menedzser online magazin szerkesztősége.

gyerekek1Pozitív Gyermeknevelés Expo a tudatos szülők rendezvénye. A világ változik, új követelményeket támaszt a jövő generációk fel és ezzel együtt a nevelési módszereknek is változniuk kell. A Pozitív Gyermeknevelés Expora elhoztuk neked azokat az alternatív lehetőségeket, amik a segítségedre lehetnek a változtatásban.

galambA v-61. Alba Regia Galamb- és Kisállattenyésztők Egyesülete fiatal galamb és kisállat kiállítást rendez a Magyar King Klub, a Székesfehérvári- és Erdélyi Bukógalambokat Tenyésztők Fajtaklubja részvételével 2017. október 27-30. között Csákváron.

beauty2017 őszén 26. alkalommal ad randevút Budapesten a Beauty Forum a szépségszakmának. A már tradícionális kiállítás és vásár a szakma hazai legnagyobb rendezvénye. Itt mutatják be a legújabb innovációkat, termékeket, a közönség pedig szakmai előadásokon, bemutatókon és workshopokon keresztül mélyítheti el a tudását.

photoexpoA 2012 óta minden évben megrendezett PHOTOEXPO a fotós szakma legfontosabb hazai seregszemléje, ahol egy helyen kézbe vehető és kipróbálható a fotós piac minden újdonsága, köztük olyan kiegészítők százai is, amelyek létezéséről a fotósok többsége nem is tud - értesült az Esemény Menedzser online magazin.

okoindustriaA Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 5. alkalommal rendezi meg az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítást 2017. noveber 8-10. között a Vasúttörténeti Parkba. Mi történik a környezetiparban napjainkban? Megtudhatja, ha kilátogat...

hifishowAz audio-vizuális termékek szakértőinek és rajongóinak szól a 17. AV Trend & Hifi Show a Budapest Marriott Hotelben. A két nap alatt az érdeklődők egy elegáns, mégis otthonos környezetben ismerkedhetnek meg a világ legdrágább és legjobb audio-vizuális márkákkal. Idén ráadásul első alkalommal a jó hangzás szerelmesei mellett a fotózás rajongóira is gondoltak.

horgaszshowA tavalyi évhez hasonlóan, idén is számos ismert és elismert márkával találkozhatnak a látogatók. A kiállítótérben lehetőség nyílik a termékek megtekintésére, kipróbálására és az eladók, hozzáértők szaktanácsainak meghallgatására, sőt a jövő évi újdonságokról (botok, orsók, csalik stb.) is itt értesülhet először a pontyozó társadalom.

  • 1
  • 2
  • 3