2018. május 20., vasárnap - Bernát, Felícia

Belföldi vásárok, kiállítások

iparnapjai 2018A bejelentkezett kiállítók számos újdonsággal készülnek, hogy az IPAR NAPJAI-n megmutassák a látogatóknak, két kiállítás között sem pihennek, folyamatosan fejlesztik termékeiket, szolgáltatásaikat. Új hidraulikus géppel érkezik például a Metal Trading&Consulting Ltd., a Boschert Gizelis TurboBend-del, melynek paramétereiről részletes felvilágosítást adnak majd standjukon.

baby1Több mint 10 éve szervezik már a BABA-EXPO Rendezvényeket Magyarország nagyvárosaiban. A sorozat pályafutása itt, Debrecenben kezdődött annó 2005-ben. Május 15-én 2500 m2-en megtalálható lesz minden, amire babának és mamának szüksége lehet. A helyszín Debrecen Nyíregyháza felé kivezető szakaszán, a 4-es út mentén van közvetlenül a Főnix Csarnok mellett.

videkfejlesztesXXII. Pápai Agrárexpo az a nagy hagyományú komplex szakmai rendezvény, amely családias környezetben mutatja be a mezőgazdasági szektor minden szakmai és szórakoztató elemét. Pápa város egyik legnagyobb programja és a régió talán legfontosabb agrárrendezvénye 2018. május 25-27. között kerül megrendezésre a pápai Perutz Stadionban és környékén.

kinasmartexpoIdén kilencedik alkalommal rendezik meg a China Smart Expo-t  2018. május 21 – június 2. között a The Experience Center (TEC) épületében. A közel 300 kínai és európai kiállítót felsorakoztató kiállítás idei legfőbb célja, hogy a kiállítók, kereskedők megtalálják a gyártókat vagy közép-európai és magyar vállalkozásokat, amelyek hosszú távon biztos partnereik lehetnek.

playit2018. június 2.án a PlayIT Show ismét a Hungexpón kerül megrendezésre, ahol több programhelyszínen rengeteg előadás, sok játékállomás, Esport, youtuberek, versenyek, cospla és rengeteg akció várja az érdeklődket. A látogatók kipróbálhatják a legújabb játékokat, az új generációs konzolokat változatos,új programokon vehetnek részt.

babyA belvárostól 2 km-re található a Széchenyi Lakótelep szélén a planetárium közvetlen szomszédságában az iskolához kapcsolva. 2006 óta tartanak itt rendezvényt, néha már kinőve a csarnokot. Megközelítése az 5-ös út, Budapest felöl a legszerencsésebb. Területe: 1250 m2.

szentlorincigazdaA szervezők változatlanul tartják magukat a „műfaji keretek” között, azaz elsősorban a legújabb termeléstechnológiáknak, gépeknek, innovatív fejlesztéseknek, állatkiállításnak, kis- és nagytermelőknek, külföldi partnereknek, üzletembereknek és nem utolsó sorban a közönséget vonzó szakmai és szórakoztató programoknak adunk teret.

gazdanapokImmár hetedik alkalommal kerül megrendezésre a Hajdúsági Expo és Traktorhúzó Európa Kupa 2018. augusztus 10-12. között Hajdúböszörményben. A rendezvényen Traktorkarnevál, Ipari, Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Erdészeti Gépkiállítás és Termékbemutató, Európai Traktorhúzó Kupa és Husqvarna Fakitermelő Verseny is várja az érdeklődőket.

mezogazdasagA Farmer-Expo Magyarország egyik vezető nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása, mely első pillanattól kezdve céltudatosan az agráripari ágazatcsoport részeseinek és partnereinek igyekszik minél szélesebb körű és minél hatékonyabb lehetőségeket biztosítani a kapcsolatteremtésre, a kapcsolatok elmélyítésére, a megmérettetésre, egyszóval az előrelépésre.

  • 1
  • 2
  • 3