2017. február 23., csütörtök - Alfréd

Belföldi vásárok, kiállítások

boatshow2017. február 23-26. között kerül megrendezésre a Budapest Boat Show, amely minden évben a Hungexpo egyik legnépszerűbb kiállítása és vására. Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője 2017-re is meghírdeti Újdonság Pályázatát, mellyel a hazai és külföldi újdonságok, fejlesztések bemutatását kívánja segíteni a vitorlás és motoros hajóiparban.

pollackexpoBill Gates szerint, "ha a minőséget adottnak vesszük, az időpont mindig bizonytalanná válik". Az informatika szédületes fejlődésére ez valóban igaz! A Pollack Expo esetében azonban ez a kitétel nem állja meg a helyét, hisz magas minőségben és változatlan időpontban kerül megrendezésre évek óta. 

tourex2017. február 24-25.között 27. alkalommal kerül Tourex Idegenforgalmi Szakkiállítás, Vásár és Konferencia. A rendezvénynek a Hírös Agóra - Kecskeméti Kulturális és Konferencia Központ ad otthont. A kiállításon utazási irodák, gyógyfürdők, idegenforgalmi régiók kínálatából válogathatunk.

motorshow2017-ben a Budapest Motor Fesztivál új időpontban, február végén kerül megrendezésre, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont legnagyobb, ’A’ pavilonjában! A látogatói összetétel tekintetében a rendezvényhez jobban igazodó Budapest Boat Show-val egy időben várja majd a látogatókat. Az esemény időpontja 2017. február 24-26.

hulloJön az egzotikus állatkiállítás és vásár, mely nem csak Közép-Európa egyik legnagyobb terrarisztikai és akvarisztikai rendezvénye, hanem közönségtalálkozó és egy életforma is egyben. Száz válogatott nemzetközi kiállító és többezer látogató emeli a TerraPlaza-t Magyarország piacvezető kisállat expójává.

utazasAz Utazás kiállítás idén 40 éves. A rendezvény elérte azt a kort, amikor számot vetnek a szervezők, hogy mit értek el eddig és mi az, amin változtatni szükséges. Az Utazás kiállítás az elmúlt négy évtizedben mindvégig Magyarország piacvezető turisztikai vására maradt. De az, hogy hogyan sikerül megújulnia a szervezők szándéka szerint, az 2017. március 2-5. között derül ki.

bringaexpo12017-ben is megrendezésre kerül hazánk legnagyobb kerékpáros szakkiállítása a Bringaexpo 2017. március 3-5. között a Hungexpo Vásárközpontban, melyen a szakma szereplőinek megjelenése mellett különleges kerékpárok megtekintésére és kipróbálására nyílik lehetőség. A Bringaexpo 2017-ban is több színpadi és egyéb szórakoztató programmal is várja a látogatókat.

womanitySzellemes, inspiráló közösségi élmény, tartalmas kikapcsolódás, valódi és természetes női témák, megelevenedő magazinreklámok, ez a Womanity Fesztivál. Kik állnak a legnépszerűbb márkák mögött? Mi az, amit sosem tudnál meg egy termék címkéjéről? Miért ne tesztelhetnél mindent, mielőtt vásárolsz? A Womanity Fesztivál célja tehát, hogy a reklámokat életre hívja.

konyhakiallitasA Konyhakiállításon mindenki megtalálhatja, ami számára a tökéletes konyhát jelenti, legyen az új konyha- vagy étkezőbútor, kisgép, nagygép, konyhai felszerelés vagy maga a főzés élménye. A kiállítás 2017. március 3-5. között várja az érdeklődőket a Budapest Sportarénában. Érdemes előre regisztrálni a szuper nyereményekért!

  • 1
  • 2
  • 3