2018. április 26., csütörtök - Ervin

Belföldi vásárok, kiállítások

veteranjarmuLátogasson ki családjával és barátaival Esztergomba az "Akkor és Most" jármű expóra. Egész napos programok lesznek a színpadon, zenei és tánc produkciók. Mind a két nap sétahajózás, léghajózás, gyerek játszópark, kirakodó vásár és szuper koncertek várják az érdeklődőket Esztergomban a Nagy Duna sétányon.

aututechMagyarországon első alkalommal a Bárdi Autó Zrt. szervezésében kerül megrendezésre egy olyan átfogó, showelemekkel gazdagított nemzetközi szakmai kiállítás,ahol bemutatkozhatnak a hazai autóalkatrész-iparágat kiszolgáló gyá rtók szerte a világból. Az esemény első napja zártkörű szakmai nap, míg a második nyílt nap bárki számára látogatható, látogatói jegy vásárlása ellenében.

lakasvasarKicsi a lakás? Lesz itt egy rakás! Lakást vagy családi házat keres? Új építésű ingatlan érdekli vagy inkább használt lakásba költözne? Kezdje a keresést 2018 tavaszán a Lakás ingatlan kiállításán és lakásvásárán a Millenárison! Május 4 és 6. között több ezer új ingatlan, eladó lakások, házak és telkek valamint a legjobb albérletek várják a látogatókat.

baby22018. május 6-án rendezik meg Györben a Baba Expot. A sorozatban ez az egyik legnagyobb látogatottsággal rendelkező rendezvény. A tavaszi rendezvény helyszine ismét a Duna Centerben lévő hatalmas helyiség, és nem mellékes, hogy a Duna Center 650 db parkolóval rendelkezik a vendégek számára, Minden érdeklődőt szertettel várnak!

szurkemarhaA jubileumi rendezvény 2018. május 10-12. között várja a majd a látogatókat Hódmezővásárhelyen. A 2017-es szakkiállításra 22 országból érkeztek szakmai látogatók, a látogatói létszám 45 -50 ezer fő volt. 266 ipari kiállító és a 239 tenyészállat kiállító mellett 17 tenyésztő szervezet képviseltette magát, azaz összesen 522 kiállító mutatkozott be a kiállításon.

babaKözel 300 rendezvénnyel a hátuk mögött a szervezők azt látják, hogy jó úton haladnak, hiszen szeretik rendezvényüket. Számtalan köszönőlevet kapnak a hálás kismamáktól és édesanyáktól, és nem utolsó sorban jó látni a feledhetetlen, boldog gyermekarcokat. 2007 óta a Városi Műjégpálya ad otthont a rendezvénynek.

iparnapjai 2018A bejelentkezett kiállítók számos újdonsággal készülnek, hogy az IPAR NAPJAI-n megmutassák a látogatóknak, két kiállítás között sem pihennek, folyamatosan fejlesztik termékeiket, szolgáltatásaikat. Új hidraulikus géppel érkezik például a Metal Trading&Consulting Ltd., a Boschert Gizelis TurboBend-del, melynek paramétereiről részletes felvilágosítást adnak majd standjukon.

baby1Több mint 10 éve szervezik már a BABA-EXPO Rendezvényeket Magyarország nagyvárosaiban. A sorozat pályafutása itt, Debrecenben kezdődött annó 2005-ben. Május 15-én 2500 m2-en megtalálható lesz minden, amire babának és mamának szüksége lehet. A helyszín Debrecen Nyíregyháza felé kivezető szakaszán, a 4-es út mentén van közvetlenül a Főnix Csarnok mellett.

videkfejlesztesXXII. Pápai Agrárexpo az a nagy hagyományú komplex szakmai rendezvény, amely családias környezetben mutatja be a mezőgazdasági szektor minden szakmai és szórakoztató elemét. Pápa város egyik legnagyobb programja és a régió talán legfontosabb agrárrendezvénye 2018. május 25-27. között kerül megrendezésre a pápai Perutz Stadionban és környékén.

  • 1
  • 2
  • 3