2017. december 11., hétfő - Árpád

Belföldi vásárok, kiállítások

nyugdijasA megszokott helyszínen, új lendülettel, nyolcadik alkalommal rendezzük meg idén is, népszerű, mindenki által várt rendezvényünket, a megújult „50 + Nyugdíjas Expo” címmel, hiszen... nem csak a húszéveseké a világ! A lakosság több, mint harmada az 50 év feletti korosztály. Ők még dolgoznak, de már biztosan gondolnak vagy készülnek nyugdíjas éveikre.

karacsonyÖsszegyűjtöttünk néhány karácsonyi vásárt megkönnyítve az ünnepi bevásárlást. De a szabadidő eltöltésére is kiválóan alkalmasak, hiszen ínycsiklandó illatok, kulináris élmények, ünnepi ragyogás, karácsonyi melódiák mellett nagyszerű kézműves termékek várják az érdeklődőket.

adventivasarKézműves gasztronómiai- és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorokkal várja a Budapesti Karácsonyi Vásár a látogatókat november 10 - december 31. között a Vörösmarty téren. A vásár különlegessége, egyedisége abban rejlik, hogy a hagyományos adventi, karácsonyi hangulatot megtartva, trendi termékekkel, gasztronómia újdonságokkal, kulturális programokkal várják a látogatókat.

advent5Programok és gasztroélmények az egész családnak. A kézműves termékek és egyéb vásári árusítók mellett ínycsiklandozó gasztrokínálat: forralt bor, sült gesztenye, csülök, sült kolbász, hekk, halászlé, töltött lángos, kürtős kalács. Idén decemberben is újra ünnepi fényekben ragyog majd a belváros!

advent2Hét éve válnak valóra az álmok az Adventi Ünnepen, Európa 9. legjobb karácsonyi vásárán. Ilyenkor a budapesti Szent István tér pompás köntösbe öltözik, zsibongással telik meg, a Bazilika pedig monumentális fényfestést húz magára. A Meseországot idéző vásárban felidézik a karácsony hangulatát, illatát, fényeit és közösségformáló erejét is.

adventPécsett ismét a Széchenyi téren felállított Adventi Kézműves és Mesevásár várja majd az ünnepi időszakot megelőzően a minőségi kézműves termékekre vágyókat, a forralt bor hódolóit és mindenkit, aki hamisítatlan ünnepi hangulatra vágyik! Az esemény szervezője a Zsolnay Örökségkezelő Nonprofit Kft.

karacsony5Idén az adventi időszakban komplex programcsomagot szeretnénk nyújtani a szekszárdiaknak, amely tartalmaz szabadtéri és beltéri rendezvényeket egyaránt. Célunk, hogy minden korosztály megtalálja a neki leginkább tetsző programot és meghitté varázsoljuk az ünnep környékét.

karacsony6Szentendre történelmi belvárosa hagyományosan- immár tizenkettedik éve- ünnepi díszbe öltözik adventtől vízkeresztig. Öt héten át a város sokszínű programkínálattal várja a látogatókat: advent vasárnapjain gyertyagyújtás a Fő téren, Adventi vásár a Dumtsa Jenő sétálóutcában, egyházi -és gyerekprogramok, koncertek, kiállítások.

eskuvo1Veszprém megye legnagyobb esküvő kiállítása immár 10. alkalommal nyílik meg 2018. január 6-7-Balatonfüreden, a Balaton Szabadidő és Konferencia Központban. A két nap folyamán a kiállítás szemléletéhez méltó színvonalas partnerek várják a hzasulandókat a standokon és a színpadon, valamint zárásként a szerencsés pár az álomnászút megnyerésével térhet haza.

  • 1
  • 2
  • 3