2018. szeptember 22., szombat - Móric

Őszi MTÜ-kampány: meghosszabbított határidő

mtu kampanyTekintettel a nagy érdeklődésre a Magyar Turisztikai Ügynökség 2018. szeptember 15-ig meghosszabbítja az őszi forgalomélénkítő kampány jelentkezési határidejét. A kampány célja, hogy bemutassa, Magyarország egy négy évszakos úti cél, így az őszi szezonban is számos rejtett kincset és élményt tartogat a belföldi utazók számára valamint az ország...

...kulturális, aktív, gasztronómiai programkínálata és élményígérete nagyon sokszínű. A meghosszabbított határidő mellett az egyre népszerűbb országos kommunikációs kampány ideje 2018. október 1. és november 15. közötti időszakra módosul. Az MTÜ az aktív, bor- és gasztroturizmus mellett a kampány részeként idén is kiemelt szerepet szán a Márton-napnak. A tavalyi évtől kezdve ezt a napot a „vendégszeretet napjaként” tartják számon, amikor a vendéglátóhelyek a visszahívó vendégszeretet jegyében erre az alkalomra készített különleges libalakomával és kitüntetett figyelemmel várják a vendégeket.

 szolo

Kép forrása: programturizmus.hu

Az MTÜ továbbra is várja azon magyarországi szállodák, éttermek, borászatok, fürdők és egyéb kulturális vagy aktív turisztikai attrakciók (pl: múzeumok, nemzeti parkok, túraszervezők) jelentkezését, amelyek 2018. október 1. és november 15. között „HELLÓ ŐSZ!” néven speciális ajánlatot hoznak létre, értékesítenek és népszerűsítenek saját csatornáikon keresztül is.

Az MTÜ a forgalomélénkítő kampányhoz csatlakozó partnereket a kampány weboldalán gyűjti össze és teszi közzé (előzetes szűrés után), illetve átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat. Az őszi utazásra ösztönző ajánlat, azaz a „HELLÓ ŐSZ!” tartalmát minden partner egyénileg határozza meg.

Az MTÜ által javasolt ajánlati típusok, kategóriák:

• Kedvezményes ajánlat

• Többletszolgáltatás biztosítása

• Termék ajándék a fogyasztás után

• „Újravásárlásra” ösztönző kedvezményes ajánlat

Kérjük, hogy a kampányhoz való csatlakozási szándékukat legkésőbb 2018. szeptember 15-ig szíveskedjenek jelezni EZEN a weboldalon, amelyet követően az MTÜ képviselője felveszi a jelentkezőkkel a kapcsolatot a jelentkezés véglegesítése érdekében. A kampányhoz való csatlakozás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérik továbbá a leendő együttműködő partnereket, hogy az őszi kampányhoz kapcsolódó speciális ajánlat nevét a következőek szerint szíveskedjenek használni: „HELLÓ ŐSZ!”

(Forrás: turizmus.com)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!