2018. augusztus 16., csütörtök - Ábrahám

Budapestet választották a második legjobb hajós úti célnak

hajoEgy elismert, hajóutakkal foglalkozó magazin Budapestet nevezte meg, mint a második legnépszerűbb úti cél az európai folyami városok kategóriájában. Rangos elismerést kapott Budapest, amelyet a második legjobb hajós úti célnak választott egy neves utazási szaklap.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ szerint Budapest azért népszerű a turisták szerint, mert elképesztően gyönyörű város. A városi túrák nagyon gazdag tájékoztató- és élményanyaggal bírnak, valamint Budapest éjszakai fényei lenyűgözően impozánsak és emlékezetesek.

A hajós desztinációs díj első helyét a dél-francia Arles nyerte.A harmadik helyen – Budapest után – a német Wurzburg végzett.

A hajóutazásokra specializálódott cruisecritic.com magazin turisták beszámolói alapján hirdette ki a díjakat. Az elismert hajós médium az idei díjakat 18 kategóriába sorolta, amelyek megfelelnek a világ egyes régióinak.

(Forrás: origo.hu)

 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!