2018. november 14., szerda - Aliz

Éld túl a forróságot Budapesten! Legjobb strandok Budapesten és környékén!

furdozo luppatoA tikkasztó nyári melegben nincs is jobb annál, mint csobbanni egyet a hűsítő vízben, majd a parton pihenni egy lángos, főtt kukorica vagy jégkrém társaságában. Abban mind egyetérthetünk, hogy a forróságot csak víz mellett lehet elviselni, de arról már megoszlanak a vélemények, hogy kinek milyen az ideális fürdő.

Szerencsére Budapesten és környékén az is megtalálja a számítását, aki a kiépített medencéket kedveli, de a természetes vizek szerelmeseinek is van hová menniük. Íme, egy strandkörkép, ami segít dönteni.

Lupa Beach

lupabeach

Magyarországnak már van egy tengere, mégpedig a Balaton, de néhány éve kihívója akadt. A Lupa Beach ugyanis Magyarország tengerpartjaként hirdeti magát, és ha méreteiben nem is, szolgáltatásaiban és színvonalában bőven felveheti a versenyt a legnagyobb tavunkkal. Fehér homokos fövennyel, pálmafákkal várja a vendégeket a strand, emellett sportolási lehetőségekkel és miniélményparkkal a gyerekeknek.

A Lupán semmi, így az ételek sem átlagosak: Michelin-csillagos étterem, cukrászda, extravagáns halvacsora, kézműves hamburgerek és koktélbárok közül válogathatnak azok, akik megéheztek. Természetesen a prémium minőségnek megvan az ára is. A Lupa Beach felnőtt napijegye 3500 forint a hétvégéken, míg a családi 9500 forintba kerül. A szerényebb Lupa Öbölnek az árai is visszafogottabbak, 1500 forint a felnőtt napijegy, míg a családi 4000 forintba kerül.

Pünkösdfürdői Strandfürdő

punkosdfurdo

Több évtizede nyitotta meg kapuit a Pünkösdfürdői Strandfürdő: 1935-ben épült Hajós Alfréd tervei alapján, a Duna partján. A strand környezete nem hagy kívánnivalót maga után, a hatalmas fák elegendő árnyékot biztosítanak a parton hűsölők számára, míg a strand három medencéje kielégíti a pancsolni vágyókat. Itt minden korosztály megtalálhatja a magának valót. Árnyékolóval és csúszdákkal ellátott gyermekmedencét is találhatunk a legkisebbeknek, míg élmény- és úszómedence várja a felnőtt strandolókat.

A fürdő egyébként 2002-2003-ban esett át egy felújításon, így egy 25 személyes finn szaunával is bővült a szolgáltatásuk. Aki pedig még itt is mozogni vágyna, a kültéri fitneszgépeket is használhatja. Természetesen a klasszikus büféket sem kell hiányolnunk. A fürdő árai átlagosnak mondhatók, a felnőtt belépő 2000 forint hétvégéken, míg a családi jegyért 5500 forintot kell fizetni.

Palatinus Strand

palatinus

Nagy múltra tekint vissza ez a strand, 1919 óta üzemel, és ez volt az első olyan fürdő Budapesten, amely lehetővé tette a szabadban való úszkálást. A fürdő már akkor is hatalmas népszerűségnek örvendett, és ez azóta is így van. Habár a kedveltsége a régi, a medencéket már a kor igényeihez alakították 2002-ben, 2013-ban pedig a termálmedencéket korszerűsítették, és óriáscsúszdák is kaptak helyet a gyerekek és a fel nem növő felnőttek nagy örömére.

Élménymedence, úszómedence és strandmedence közül válogathatnak azok, akik idelátogatnak, de természetesen a gyermekek számára is van pancsolási lehetőség, ahogy szauna és termálmedence is található a fürdőben. Széles választékot nyújt tehát a strand a vendégeknek, amelyért a felnőtteknek hétvégén 3500 forintot kell fizetniük, a családi jegy pedig 9600 forintba kerül.

Domonyvölgy, D-Beach

domonyvolgy

Budapesttől 42 percnyi autózásra találhatjuk meg a D-Beach elnevezésű strandot, mely 2005 tavasza óta fogadja a hűsölni vágyókat. A fürdő különlegességét a gyönyörű környezete és 14 ezer négyzetméteres homokos partja adja, de a strandon nemcsak csobbanni lehet, hanem sportolni is, legyünk akár a strandröplabda vagy a strandfoci szerelmesei.

Ha pedig egészen másfajta mozgásra vágynánk, akár lovagolhatunk is a fürdő melletti lovastanyán, vagy felpattanhatunk egy quadra is, ha emelnénk az adrenalinszintünket. Természetesen az éhes vendégek is megtalálják a számításaikat, több étterem kínálatából válogathatnak azok, akik hűtőtáska nélkül érkeztek. Mindezekért hétvégén 2000 forintot kell fizetniük a felnőtteknek, a kedvezményes jegy – vagyis nyugdíjas, diák vagy családi – 1500 forint személyenként.

Velencei-tó

gardony

Magyarország harmadik legnagyobb természetes taván több strand is létesült, melyek között mindenki megtalálhatja azt, amire vágyik. A gyermekekkel fürdőzők számára az agárdi Napsugár strand lehet az ideális választás, hiszen külön pancsoló, árnyas pihenőrész és homokos part fogadja az idelátogatókat. Mindezért a felnőtteknek 1100 forintot, a családoknak pedig 4000 forintot kell fizetniük.

Aki azonban aktívabb kikapcsolódásra vágyik, annak a gárdonyi Sport Beach-re kell ellátogatnia, amely szintén kiszolgálja a gyermekek igényeit is. Sportolási lehetőségek garmadája várja az idelátogatókat a szárazföldön, és a vízen is: strandfoci, strandröplabda, beach ball és minitenisz, csak hogy néhányat soroljunk az elérhető szolgáltatások közül. A felnőttek belépődíja hétvégén 990 forint, míg egy családi jegy ára – 2 felnőtt, 2 gyerek - 2980 forint.

(Forrás: nyarlegjei.life.hu)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Black TOOL Friday!

 
Tudtad???
 

A fekete péntek, vagy Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos bevásárlási szezon kezdete. 1966 óta használják a Black Friday elnevezést, melynek használata 2009-re vált általánossá világszerte. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, ezért a Black Friday mindig november 23-29. közé esik, a
 

TERMESZ Szerszámház Budaörsnél pedig
November 23-án pénteken lesz!!!!


 Már reggel 8.00 órától, egészen 18.00 óráig várlak a Black Friday napon a Termesz Szerszámházban!
 
Keresd a Black Friday emblémát az üzletben lévő termékeken, mi pedig azonnal érvényesítjük az akár 50% kedvezményt!!!!!!!

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu

 

E kupon kinyomtatásával, kedvezménnyel vásárolhatsz 2018. november 23-án  a nyitvatartási idő alatt, az üzletben lévő termékekre! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, az akciós termékekre nem érvényes, és nem meghosszabbítható! Készpénzre nem váltható!

Kockázol, vagy kockáztatsz?!


Ugyan idén november 13-a nem péntekre esik, de azért a szerencsét, és a kedvezményt nem engedjük elszaladni.

A játék lényege, hogy választhatsz a fix 10%, vagy a három kockával dobható, maximum 18%-os kedvezmény közül.

Mindenkinek egy lehetősége van a dobásra, ami minimum 3%, vagy a maximum 18%, vagy a fix10%. A döntést a Te kezedbe adjuk, de utólagosan már nem lehet választani a fix 10%-os kedvezményt.

Genius szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!

 
Vagy kockázol, vagy kockáztatsz!

 
Gyere el üzletünkbe 2018. november 13-án kedden, és ragadd meg a szerencsédet a kockákkal.
 
Az üzletben található összes termékre érvényes a kedvezmény, kivéve a már akciós, és kedvezményes árú termékeket! A kedvezményt a számla végösszegéből vonjuk le. A kedvezmény készpénzre nem váltható, későbbi vásárlás során nem érvényesíthető, és kizárólag 2018. november 13-án 8.00 és 17.00 óra között vehető igénybe.


Addig is tekintsd meg a
GENIUS új GT-19 nagykatalógusát!
►►

 


 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu