2018. november 14., szerda - Aliz

Két új szálláshely kapott családbarát védjegyet

csalad kidsoazisÚjabb két szálláshely kapta meg a KidsOasis családbarát védjegyét. Mindkét szállás különleges a maga nemében. A Szerethető Zöld Ház vendégház 3 szélforgós, a Várgesztesi Villapark pedig 4 szélforgós minősítést kapott. A Bakonyszücsben található Szerethető Zöld Ház az első olyan vendégház, amelyik megkapta a KidsOasis minősítést. Nevében minden benne van.

A tulajdonosok minden részletre ügyeltek a vendégház kialakításakor, ahol egészen nagy családok is kényelmesen elférnek. A három szélforgós minősítéshez szükséges eszközöket beszerezték, így a legkisebbek kényelméről is tudnak gondoskodni.

Együtt pihen a család

Fotó: Pixabay

A Várgesztesi Villapark eddig is megkülönböztetett figyelemmel fordult a családok felé, ám most újabb fejlesztéseket hajtottak végre, amiért kiérdemelték a négy szélforgós minősítést. Egyedülálló a gyerekbarát ház, amiben nagy területen, tematikus díszletekkel teremtettek meg egy játszóbirodalmat, ahol a gyerekek kalózhajóban aludhatnak vagy éppen a dzsungel bambuszain hintázhatnak. Nagy hangsúlyt fektetnek az animációra, így sokkal többször lesz elérhető ez a szolgáltatás is a Villaparkban.

(Esemény Menedzser - turizmus.com)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Black TOOL Friday!

 
Tudtad???
 

A fekete péntek, vagy Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, mely ott a hagyományos bevásárlási szezon kezdete. 1966 óta használják a Black Friday elnevezést, melynek használata 2009-re vált általánossá világszerte. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtöke, ezért a Black Friday mindig november 23-29. közé esik, a
 

TERMESZ Szerszámház Budaörsnél pedig
November 23-án pénteken lesz!!!!


 Már reggel 8.00 órától, egészen 18.00 óráig várlak a Black Friday napon a Termesz Szerszámházban!
 
Keresd a Black Friday emblémát az üzletben lévő termékeken, mi pedig azonnal érvényesítjük az akár 50% kedvezményt!!!!!!!

 

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu

 

E kupon kinyomtatásával, kedvezménnyel vásárolhatsz 2018. november 23-án  a nyitvatartási idő alatt, az üzletben lévő termékekre! A kupon más kedvezménnyel össze nem vonható, az akciós termékekre nem érvényes, és nem meghosszabbítható! Készpénzre nem váltható!

Kockázol, vagy kockáztatsz?!


Ugyan idén november 13-a nem péntekre esik, de azért a szerencsét, és a kedvezményt nem engedjük elszaladni.

A játék lényege, hogy választhatsz a fix 10%, vagy a három kockával dobható, maximum 18%-os kedvezmény közül.

Mindenkinek egy lehetősége van a dobásra, ami minimum 3%, vagy a maximum 18%, vagy a fix10%. A döntést a Te kezedbe adjuk, de utólagosan már nem lehet választani a fix 10%-os kedvezményt.

Genius szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!

 
Vagy kockázol, vagy kockáztatsz!

 
Gyere el üzletünkbe 2018. november 13-án kedden, és ragadd meg a szerencsédet a kockákkal.
 
Az üzletben található összes termékre érvényes a kedvezmény, kivéve a már akciós, és kedvezményes árú termékeket! A kedvezményt a számla végösszegéből vonjuk le. A kedvezmény készpénzre nem váltható, későbbi vásárlás során nem érvényesíthető, és kizárólag 2018. november 13-án 8.00 és 17.00 óra között vehető igénybe.


Addig is tekintsd meg a
GENIUS új GT-19 nagykatalógusát!
►►

 


 TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

www.termesz.hu