2018. szeptember 18., kedd - Diána

Két új szálláshely kapott családbarát védjegyet

csalad kidsoazisÚjabb két szálláshely kapta meg a KidsOasis családbarát védjegyét. Mindkét szállás különleges a maga nemében. A Szerethető Zöld Ház vendégház 3 szélforgós, a Várgesztesi Villapark pedig 4 szélforgós minősítést kapott. A Bakonyszücsben található Szerethető Zöld Ház az első olyan vendégház, amelyik megkapta a KidsOasis minősítést. Nevében minden benne van.

A tulajdonosok minden részletre ügyeltek a vendégház kialakításakor, ahol egészen nagy családok is kényelmesen elférnek. A három szélforgós minősítéshez szükséges eszközöket beszerezték, így a legkisebbek kényelméről is tudnak gondoskodni.

Együtt pihen a család

Fotó: Pixabay

A Várgesztesi Villapark eddig is megkülönböztetett figyelemmel fordult a családok felé, ám most újabb fejlesztéseket hajtottak végre, amiért kiérdemelték a négy szélforgós minősítést. Egyedülálló a gyerekbarát ház, amiben nagy területen, tematikus díszletekkel teremtettek meg egy játszóbirodalmat, ahol a gyerekek kalózhajóban aludhatnak vagy éppen a dzsungel bambuszain hintázhatnak. Nagy hangsúlyt fektetnek az animációra, így sokkal többször lesz elérhető ez a szolgáltatás is a Villaparkban.

(Esemény Menedzser - turizmus.com)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!