2018. október 19., péntek - Nándor

Szentiván-éji varázs!

noszvaj varazslatMi sem lehet varázslatosabb, mint az év legrövidebb éjszaka. Szülőként ez azonban inkább fárasztó, mint mágikus. A nyárnak ezen időszakában egyre gyakrabban hangzik el, hogy „Anyu, hiszen még világos van, még nem akarok aludni!”, de bezzeg az első napsugarakkal már pattan is a lurkók szeme és ugrálnak az ágyainkon. 

Erre alkottuk meg Önöknek a kedvezményes ajánlatunkat, ahol most 2 éjszaka árából 3 éjszakát tölthetnek valóban pihentetően.

Aktív nappal, édes álom!
Na, de felmerül a kérdés, nálunk hosszabbak az éjszakák? Sajnos, erre mi sem vagyunk képesek, ám a friss noszvaji levegő és az egész napos aktív programok könnyű szerrel ringatják álomba a legélénkebb gyerkőcöket is. Nem csak az égig érő óriás hintával és a ugrálóvárral csábító Páfrány Activity Park és a mezítlábas parkkal is rendelkező Mókus Kalandpark élményei pillesztik a gyerkőcöket, de színes heti programjainkban is talál magának való programot minden korosztály, még Anyáék is.

Óvva-őrző Animátor!
Előre egyeztetett időpontokban animátoraink szívesen veszik át a felügyeletet egy masszázsra vagy éppen csak néhány szabad pillanatra vágyó szülőtől.Mi is tudjuk, hogy egy családi pihenés nem feltétlenül a szülőkről szól, a nyugodt pillanatokat gyakran egy „Anyu” vagy egy „Apu” felkiáltás édes hangja zavarhatja meg, így ezúton segítünk, hogy mégis mindenki kipihenhesse magát. Nálunk nem kell aggódnia a lopott percek miatt, hiszen szakképzett animátorainknak nem csak feladatköre, de szenvedélye is, hogy mosolyt csaljon gyermeke arcára.
 
Szentiván-éji Varázs csomagajánlatunk tartalma:
 • bőséges reggeli és svédasztalos vacsora
 • all inclusive, ingyenes ellátás minden 10 év alatti gyermek számára
 • ingyenes parkolás
 • díjmentes családi wellness használat
 • WiFi
 • kényelmes, erdőre néző, csendes szobában történő elhelyezés
 • változatos, korosztályokra tervezett animátor programok a hét minden napján

Kettőből varázslatosan három?
Csomagunkban most 2 éj áráért 3 pihentető éjszakát varázsoltunk. A csomag 2018. június 17 - július 1. között eltöltött pihenésekre érvényes és a programokkal kalkulált árakat tartalmazza. Más akcióval vagy kedvezménnyel nem összevonható.

Ajánlat kérés, árak és további információoxigenhotel.hu

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!