2018. október 19., péntek - Nándor

Indul a szezon a Balatonon

balatonVártámadással, palacsintafesztivállal és Füred Kapitány kincsvadászatával nyitják a balatoni szezont.137 szálláshely, 89 vendéglátóegység és 15 pincészet csatlakozott ahhoz a kampányhoz, amelynek célja, hogy megmutassák, a Balatonra nem csak nyáron érdemes utazni.

A Nyitott Balaton elnevezésű akcióban részvevők úgy vélik, a Balaton Régió tavasszal is képes olyan kínálatot biztosítani, amely miatt érdemes a tó partjára utazni.

Fekete Tamás, a Balaton Turizmus Szövetség alelnöke elmondta: Balatongyörökön például Palacsintafesztivállal (április 28.), Sümegen majálissal és tüzérségi vártámadással, lovagi tornával várják az érdeklődőket (május 1.). Balatonalmádiban a „Régi villák nyomában” elnevezésű városi túrán lehet részt venni. A Riviéra TúraWeekend egy igazi kihívás lesz, a 4 nap alatt akár 119 kilométer távot is megtehetnek a túrázók (április 28. - május 1.).

Nyitott Balaton

Fotó: turizmus.com

Ez idő alatt, a Balaton nyugati csücskében, Hévízen zajlik majd a Boldog Békeidők Hévíze rendezvénysorozat is, ahol a település "virágkorát", az 1860-as évektől az 1930-as évekig terjedő időszakot elevenítik fel. Balatonföldváron pedig Kettesfogathajtó versennyel (május 26.) várják a vendégeket. Siófokon a Piknik a Parton rendezvénysorozat keretén belül májusfa állítással, kézműves vásárral, gyerekjátékokkal és rengeteg finomsággal várják az érdeklődőket. (április 28. - május 1.)

Az említett rendezvények mellett, a www.nyitottbalaton.hu weboldalon még több mint 100 sport, kulturális és gasztroprogram között lehet válogatni. Mint azt az alelnök elmondta: Idén komoly hangsúlyt fektetnek a kerékpáros programok népszerűsítésére. Ennek egyik fő része a "Pecsételd körbe a Balatont két keréken!" túra, melynek célja, hogy a résztvevők érintve a pecsételő helyeket, (múzeumok, vendéglátóhelyek, szálláshelyeket) részben vagy teljesen körbekerüljék a Balatont.

A Balatoni Hajózási Zrt. egyes hajójegyei árából 15% kedvezményt ad az online kupont letöltők és felmutatók számára. A szerencsés gyerekek, akár ingyen is utazhatnak a hajókon. Ennek feltétele, hogy Füred Kapitány, a balatoni mesehős kincsvadászatain megtalálják az elrejtett a hajójegyeket.

Fekete Tamás szerint, utazás előtt érdemes áttanulmányozni a régió honlapjait, mert a sokféle kedvezményt összevonva több ezer forintot spórolhatunk.

 

(Esemény Menedzser - Turizmus.com)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tisztelt Olvasó!


Szeretettel köszöntjük a TERMESZ Szerszámház - Szerszámakciók oldalán! Októberi összeállításunkban a BETA szerszámokból válogattunk Önöknek az akciós újdonságokból.

Akciós BETA kéziszerszámaink az alábbi katalógusokban érhetők el:

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!  BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban! BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A BETA kéziszerszámok, akkumulátoros, és levegős gépek, munkavédelmi cipők és a munkavédelmi ruházat széles választéka kedvezményes áron vásárolható meg kínálatunkban 2019. január 31-ig.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


Tekintsék meg katalógusainkat, lapozgassanak, válogassanak, és további információval, készséggel állunk a rendelkezésükre a
jmc@termesz.hu email címen, vagy az alábbi elérhetőségeinken.

TERMESZ Szerszámház Budaörs

2040 Budaörs, Károly király utca 27/A.

Tel: +36 23 414 640,  +36 23 414 661

email: jmc@termesz.hu

weboldal: www.termesz.hu


#betatooldays


BETA szerszámok Budaörsön a Ternesz Szerszámházban!


Tisztelt Olvasó!

Megjelenésünk első hónapjában, a TERMESZ Szerszámház egy extra BETA szerszám kupont ad Önnek ajándékba.


Töltse le a kupont, és használja ki 2018. október 31-ig történő BETA szerszám vásárlásai során üzletünkben a 15%-os extra kedvezményt. A kupon az üzletben található BETA termékekre, és BETA szerszám megrendelésekre is érvényes.

BETA szerszámok Budaörsön a Termesz Szerszámházban!


A kupon készpénzre nem váltható, 2018. október 31-ét követően érvényét veszti, és egy vásárláshoz, csak egy kupon használható fel. A kedvezmény a bruttó végösszegből kerül levonásra, kizárólag a kupon ellenében. Akciós BETA szerszámokra nem érvényesíthető!