2018. december 10., hétfő - Judit

Új európai hotelszövetség alakult

heritageAz osztrák, a szlovák és a magyar kastélyszövetség részvételével megalakult a „Heritage Hotels of Europe” nevű szövetség – jelentették be április 10-én Bécsben. Az osztrák „Schlosshotels & Herrenhäuser” a szlovák Historic Hotels of Slowakia” és a magyar „Magyar Kastélyszállodák Szövetsége” összesen száz történelmi kastélyt tömörít kilenc országban...

...közöttük olyan gyöngyszemeket, mint a salzburgi Leopoldskron kastély, a trencséni Hotel Elizabeth, a röjtökmuzsaji Szidónia Kastélyszálloda és az alsópetényi Prónay-kastély.

Az együttműködéssel az alapító elnökök – Gulyás Eszter (Magyarország), Jan Svoboda (Szlovákia) és Max Eidlhuber (Ausztria) az európai szintű hálózatépítés és a jövőben egyre nagyobb teret nyerő kulturális turizmus erősítésének fontosságát jelzik. A közös fellépésből az összes tagszálloda profitálni fog. A szövetség kilenc ország – Ausztrián, Szlovákián és Magyarországon kívül Csehország, Németország, Olaszország, Szlovénia, Horvátország és Svájc – kastélyszállodáit fogja össze annak köszönhetően, hogy az osztrák kastélyszövetség határon átnyúló szervezet. Tervezik újabb országok bevonását is, hogy az együttműködés még hatékonyabb legyen.

„Az emberek érdeklődnek a különleges, történelmi, hagyományokkal bíró épületek iránt, emellett pedig a szállodák is szívesen dolgoznak együtt egy jól olyan működő szövetségben, ami segíti a kastélyhotelek promócióját. Az eddiginél is keresettebb lesz az első osztályú kínálat, az autentikus környezet és a stílus kombinációja, ami jó ár-érték aránnyal párosul” – hangsúlyozták az alapítók.

„Ha a szállodák összefognak, ez felhívás az utazóknak is, hogy a határokon túl is ismerjék meg a történelmi és a kulturális értékeket" – tette hozzá Jan Svodoba, a Heritage Hotels of Europe elnöke.

(Esemény Menedzser - Turizmus.com)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

WERA adventi szerszám kalendárium, amivel a Mikulás is dolgozik!

wera mikulas.2


- 1000V-os szigetelt csavarhúzó és bit készlet tartalommal

- a kalendárium tartalmazza a szövet tartót is, melybe rendszerezhetők a szerszámok

- szigetelt csavarhúzótartó nyél

- PH, PZ és lapos szigetelt csavarhúzó penge

- bit tartó csavarhúzó nyél, gyorsváltós

- imbuszkulcs készlet

- tépőzáras fali tartó

- és egy WERA sörnyitó is!!

- bruttó karácsonyi ára: 17.850.- Ft

- Megrendelhető: jmc@termesz.hu

 

 wera csengo

Tekintse meg WERA
Karácsonyi szerszámajánlónkat is! ►►

wera ajanlo


TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu

Tisztelt Partnereink!

 A Termesz Szerszámház ezúton is szeretné megköszönni Önnek, hogy a 2018. évben is partnerünk volt, és megtisztelte üzletünket vásárlásaival!

 Szeretnénk éppen ezért átnyújtani Önnek a meglepetés borítékunkat - akár a Karácsonyfa alá is -, mely tartalmaz egy egyszeri kedvezményes vásárlásra jogosító ajándékot Önnek, az alábbiak szerint.


2019. január 07-től, 2019. január 31-ig, minden

BETA termékre 15%-os kedvezményt

nyújtunk vásárlóinknak.


Az ajándékunk érvényes az üzletben elérhető termékekre, valamint a megrendelésekre is.

Töltse le, vagy printelje ki ezt az ajándék levelet, és kérjük, hozza magával a vásárlásakor.

 

Áldott, békés Karácsonyi Ünnepet, és sikerekben gazdag, Boldog Új évet kíván Önnek a TERMESZ SZERSZÁMHÁZ csapata!

 

Tekintse meg BETA katalógusainkat!

        

  

 


Az ajándékunk más márkára nem érvényes, kizárólag a BETA szerszámokra és munkavédelmi ruházatra. Készpénzre nem váltható és a megadott határidőn túl nem érvényesíthető.

TERMESZ SZERSZÁMHÁZ

2040 Budaörs, Károly király u.27/A.

Tel: 06 / 23 414-640

www.termesz.hu