2018. augusztus 18., szombat - Ilona

Telt ház a balatoni szállodákban az ünnepeken

balatoniregioFőként a négycsillagos, illetve a felső kategóriás hotelek számíthatnak élénk vendégjárásra - nyilatkozta a Balaton Turisztikai Szövetség - a regionális TDM - elnöke. Hoffmann Henrik a Magyar Időknek elmondta, hogy idén érezhetően több pénzt költenek a magyar családok pihenésre, szállodai karácsonyozásra.

A Balaton Turisztikai Szövetség elnöke - aki, maga is szállodai szakember - példaként említette, hogy több más, tó körüli szállodához hasonlóan, nála,  a négycsillagos siófoki Hotel Residence Konferencia és Wellness Hotelben is telt házra készülnek az év végén.

Mint a lapnak elmondta: annak ellenére is élénk a kereslet a szállodai karácsonyozásra, hogy egy kétágyas szoba éjszakánként, félpanzióval átlagosan 20-25 ezer forintba kerül a Balaton körül, de akad olyan egység, ahol 120 ezer forintra rúg a napi tarifa.

Azoknak, akik sokallják az ünnepekre érvényes árakat, a szakember azt ajánlja: látogassanak el a Balatonhoz két-három napos kirándulásra január második hete után, amikor a szállodák többsége kedvezménnyel kínálja szolgáltatásait.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke, Könnyid László korábban azt jelezte, hogy idén az utóbbi évek egyik legerősebb karácsonyi szezonja várható országszerte.

(Esemény menedszer - Turizmus.com)

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

lakastextilonline.hu


Patinás, elegáns belső terek díszítésére ajánljuk a fényes, ezüst vagy aranyszállal átszőtt szőnyegeket. Az átlagon felüli iroda ékessége, modern és stílbútorokhoz egyaránt ajánlott!